d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
Sieluolemus

Kanavointi / henkinen mentorointi

Kanavointi, henkinen mentorointi

Kanavoinnin aikana annan tiedon virrata kauttani sydäntietoisuuden tilassa

Vuosien ajan olen kääntynyt valomaailman puoleen pyytämään ohjeita ja apua elämäni erilaisiin asioihin. Minulle oli itsestään selvää kysyä valomaailmalta ohjeita miten toimin kanavointiin ja henkilökohtaiseen konsultointiin liittyen.

Kanavointitila on hyvin luonnollinen tila. Se on rakkaudellinen, rauhallinen ja keskittynyt läsnäolon voiman tila, jossa virittäydyn kuuntelemaan tietoa puhtaimmalta ja korkeimmalta valon taajuudelta. Kanavoinnin aikana annan tiedon virrata kauttani sydäntietoisuuden tilassa – mieleni ja persoonani väistyvät. Kanavoinnin tarkoituksena on tukea sinua elämään elämääsi ja auttaa sinua tiedostamaan puhtain totuutesi sielusi taajuudelta jossa löydät askeleet kulkea eteenpäin tässä hetkessä. Olen huomannut vuosien varrella kuinka valomaailma yhä uudelleen välittää kauttani tietoa selkeästi ja maanläheisesti antaen apua nähdä kyseisellä hetkellä oleva elämäntilanne. Usein kysyjä saa apua valomaailmalta kysymysten muodossa. Kysymykset aukaisevat mahdollisuuden löytää itse sisältäkäsin ratkaisuja asioihin, jotka askarruttavat.

Valomaailma välittää ihmisille vahvan viestin läsnä olevasta hetkestä. Läsnä oleva hetki on ainoa hetki jossa on muutoksen ja luomisen voima maanpäällä. Keskittymällä tähän hetkeen saat mahdollisuuden luoda elämääsi ja vaikuttaa itse asioihisi niiltä osin kuin se on mahdollista.

KANAVOINTI VASTAANOTTO, HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN:

Billnäsissä arkipäivisin HUOM: yhteydenotot ja ajan varaaminen Billnäsiin puhelimitse 040 511 2066

Helsingin keskustassa perjantaina 27.5.2022 Eerikinkatu 26, ihanassa else.niina. salongissa 
VAPAAT AJAT: klo 14 – 15, 15.15 – 16.15, 16.30 – 17.30 ja 18 – 19. 

Henkilökohtaisella vastaanotolla kauttani välittyy tiedon lisäksi puhtaan valon ja rakkauden taajuus juuri sillä hetkellä tarvitsemallasi tavalla. Energian välittyminen voi olla hoivaavaa, voimauttavaa, tasapainottavaa, selkeyttävää, rauhoittavaa energiaa, joka toimii sinun kokonaisuutesi parhaaksi, kunnioittaen sinua, elämääsi ja sielunsuunnitelmaasi.

Ajanvaraukset: info@sieluolemus.fi / 040 511 2066 Jutta

Hinta: 120€ (sis. alv) / 60 minuuttia ja 80€ (sis. alv) 30 minuuttia

ZOOMIN VÄLITYKSELLÄ KANAVOINTI:

Teen 30 minuutin ja 60 minuutin kanavointeja myös Zoomin välityksellä. Voit varata henkilökohtaisen ajan info@sieluolemus.fi / 040 511 2066 Jutta

RYHMÄLLE KANAVOINTI:

Teen ryhmäkanavointeja 3 – 4 henkilön ryhmille. Ryhmäkanavoinnissa luomme yhdessä kauniin tilan, jossa valomaailma aukaisee tietoa jokaiselle vuorotellen.

Ryhmäkanavoinnissa on vaikuttavan kaunis voima – jokainen voi saada oivalluksia ja inspiraatiota myös toisille avautuvista kanavoinneista.

Ryhmäkanavoinnin aika yhteensä on 60 minuuttia, jonka jälkeen on 30 minuutin tila teehetkelle ja jakamiselle. Jakamisen voima avautuu yhteisiin hetkiin keskustellen ja reflektoiden piirissä saatua tietoa.

Ryhmäkanavoinnin hinta on 200€, sis. alv. / 90 minuuttia, sisältäen teetarjoilun. Hinta/henkilö määrittyy osallistujamäärän mukaan.

KIRJALLISET KANAVOINNIT:

Jos haluat kirjallisen kanavoinnin, ole minuun ensin yhteydessä puhelimitse. Lyhyessä keskustelussa kartoitamme tilanteesi. Lähetäthän keskustelumme jälkeen sähköpostilla selkeän kysymyksen tai selkeät kysymykset joihin toivot vastauksia. Liitä mukaan koko nimesi (virallinen), puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Saat maksutiedot kysymyksesi lähettämisen yhteydessä. Kun maksamasi kanavointihinta näkyy tililläni, kanavoin sinulle tiedon. Kun kanavointi on valmis, luen sinulle saadun tiedon puhelimessa jonka jälkeen lähetän sen sähköpostiisi. Kanavoinnin lähettämisen yhteydessä saat kuitin maksustasi.

Kokonaisuus sisältää kartoituskeskustelun, kanavoinnin ja puhelun (kanavoinnin luku ja keskustelu). Kanavointiteksti jää sinulle.
Hinta on 120€ ja sisältää alv:n 24 %.

Lähetäthän kysymyksesi: info@sieluolemus.fi

Kanavointiajan peruminen: varattu kanavointiaika tulee perua viimeistään 24 tuntia aiemmin. Ajan peruuttaminen tulee tehdä kirjallisena sähköpostiin. Peruuttamattomista ajoista veloitan normaalihinnan.

Huomioithan ystävällisesti että kanavointi ei ole ennustamista. Jokainen on vastuussa omasta elämästään ja oman osuuden toteuttamisesta elämän kaikissa eri asioissa. Kanavoitu tieto voi olla sinulle tukena elämäntilanteesi hahmottamisessa, mikäli se tuntuu sinusta oikealta tavalta tarkastella elämää elämänkatsomuksesi mukaisesti.

Mikäli olet akuutissa kriisissä, vakavasti sairas tai tarvitset muuten fyysisen- tai mielenterveydellisen ammattiauttajan apua, on hyvin tärkeää että käännyt lääkärin, terapeutin tai muun ammattiauttajan puoleen. En kysy terveyteen liittyviä diagnooseja, käänny aina lääkärin puoleen fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen liittyvissä asioissa.

Teen kanavointeja vain yli 18 vuotta täyttäneille.

Sieluolemus

Kanavointi

Kokonaisuus sisältää kartoituskeskustelun, kanavoinnin ja puhelun (kanavoinnin luku ja keskustelu). Kanavointiteksti jää sinulle.
Hinta on 120€ ja sisältää alv:n 24 %.

Lähetäthän kysymyksesi: info@sieluolemus.fi