d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
Sieluolemus

Kanavointi / henkilökohtainen konsultointi

Kanavointi, henkilökohtainen konsultointi

Kanavoinnin aikana annan tiedon virrata kauttani sydäntietoisuuden tilassa

Vuosien ajan olen kääntynyt valomaailman puoleen pyytämään ohjeita ja apua elämäni erilaisiin asioihin. Minulle oli itsestään selvää kysyä valomaailmalta ohjeita miten toimin kanavointiin ja henkilökohtaiseen konsultointiin liittyen.

Kanavointitila on hyvin luonnollinen tila. Se on rakkaudellinen, rauhallinen ja keskittynyt läsnäolon voiman tila, jossa virittäydyn kuuntelemaan tietoa puhtaimmalta ja korkeimmalta valon taajuudelta. Kanavoinnin aikana annan tiedon virrata kauttani sydäntietoisuuden tilassa – mieleni ja persoonani väistyvät. Kanavoinnin tarkoituksena on tukea sinua elämään elämääsi ja auttaa sinua tiedostamaan puhtain totuutesi sielusi taajuudelta jossa löydät askeleet kulkea eteenpäin tässä hetkessä. Olen huomannut vuosien varrella kuinka valomaailma yhä uudelleen välittää kauttani tietoa selkeästi ja maanläheisesti antaen apua nähdä kyseisellä hetkellä oleva elämäntilanne. Usein kysyjä saa apua valomaailmalta kysymysten muodossa. Kysymykset aukaisevat mahdollisuuden löytää itse sisältäkäsin ratkaisuja asioihin, jotka askarruttavat.

Valomaailma välittää ihmisille vahvan viestin läsnä olevasta hetkestä. Läsnä oleva hetki on ainoa hetki jossa on muutoksen ja luomisen voima maanpäällä. Keskittymällä tähän hetkeen saat mahdollisuuden luoda elämääsi ja vaikuttaa itse asioihisi niiltä osin kuin se on mahdollista.

Jos haluat kanavoinnin, ole minuun ensin yhteydessä puhelimitse. Lyhyessä keskustelussa kartoitamme tilanteesi.

Teen kanavoinnit kirjallisesti. Lähetäthän keskustelumme jälkeen sähköpostilla selkeän kysymyksen tai selkeät kysymykset joihin toivot vastauksia. Liitä mukaan koko nimesi (virallinen), puhelinnumerosi ja asuinpaikkakuntasi. Saat maksutiedot kysymyksesi lähettämisen yhteydessä. Kun maksamasi kanavointihinta näkyy tililläni, kanavoin sinulle tiedon. Kun kanavointi on valmis, luen sinulle saadun tiedon puhelimessa jonka jälkeen lähetän sen sähköpostiisi. Kanavoinnin lähettämisen yhteydessä saat kuitin maksustasi.

Kokonaisuus sisältää kartoituskeskustelun, kanavoinnin ja puhelun (kanavoinnin luku ja keskustelu). Kanavointiteksti jää sinulle.
Hinta on 120€ ja sisältää alv:n 24 %.

Lähetäthän kysymyksesi: info@sieluolemus.fi

Huomioithan ystävällisesti että kanavointi ei ole ennustamista. Jokainen on vastuussa omasta elämästään ja oman osuuden toteuttamisesta elämän kaikissa eri asioissa. Kanavoitu tieto voi olla sinulle tukena elämäntilanteesi hahmottamisessa, mikäli se tuntuu sinusta oikealta tavalta tarkastella elämää elämänkatsomuksesi mukaisesti.

Mikäli olet akuutissa kriisissä, vakavasti sairas tai tarvitset muuten fyysisen- tai mielenterveydellisen ammattiauttajan apua, on hyvin tärkeää että käännyt lääkärin, terapeutin tai muun ammattiauttajan puoleen. En kysy terveyteen liittyviä diagnooseja, käänny aina lääkärin puoleen fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen liittyvissä asioissa.

Teen kanavointeja vain yli 18 vuotta täyttäneille.

Sieluolemus

Kanavointi

Kokonaisuus sisältää kartoituskeskustelun, kanavoinnin ja puhelun (kanavoinnin luku ja keskustelu). Kanavointiteksti jää sinulle.
Hinta on 120€ ja sisältää alv:n 24 %.

Lähetäthän kysymyksesi: info@sieluolemus.fi