d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
SIELUTANSSI

PranaSoul ® luontopäivä

PranaSoul ® luontopäivä

Leijonaportti – kahdeksikon voima ”Minä Olen Ikuisuus Äärettömyydessä”

Lauantaina 8.8.2020 Elisaaressa

”PranaSoul ® luontopäivä lauantaina 8.8.2020 Elisaaren tammimetsässä

Leijonaportti – kahdeksikon voima   – ”Minä Olen Ikuisuus Äärettömyydessä”

Kokoonnumme alkuvoiman piiriin jurttaan pyhän tulen ja kosmisen veden seremoniaan, jonka jälkeen vietämme PranaSoul ® luontopäivää Elisaaren huikeissa energioissa tammimetsässä.

PranaSoul ® harjoitukset kanavoituvat hetkissä ryhmän energian mukaan. Luonnon elementtien olemus ja voima kutoutuvat hengityksen, liikkeen, äänen ja hiljaisuuden alkuelementteihin.

Harjoituspolku johdattelee meidät leijonaportti-päivän energioihin kahdeksikon voimaan kokemaan ja oivaltamaan elämyksellistä kokonaisuutta – ”Minä Olen Ikuisuus Äärettömyydessä”.

Meditatiivinen samoilu luontopolulla päättää ikimuistoisen päivämme.

Paikka: Villa Sofia ja Elisaari, Inkoo
Aika: lauantaina 8.8.2020 klo 12.30 – 17.30
Hinta: 55€ sisältää Jurtan alkuvoima piirin, kuljetukset saarelle ja takaisin, PranaSoul ® harjoitukset ja muun ohjelman.
Sitovat ilmoittautumiset ja info 1.8.2020 mennessä: info@sieluolemus.fi
Saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuneet saavat päivän tarkemman aikataulun ja sisällön lähempänä tapahtumaa.
Ohjaajana toimii PranaSoul kokonaisuuden luoja ja kanava: Jutta Niala – Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ®Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

Lisää tietoa Jutasta ja hänen elämän polustaan löydät: www.sieluolemus.fi

HUOM: tapahtuma toteutetaan säävarauksella ja sään puitteissa sopivaksi kyseiseen tilanteeseen. Sään mukaan pidätän itselläni oikeudet tarvittaessa muuttaa päivän ohjelmaa.

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.