d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
OLO-TAIKA

Olo-Taika täydenkuun PranaSoul meditaatiot

Olo-Taika PranaSoul meditaatiot

`` Täydenkuun taikaa - henkisen alkemian päivät``

Olo-Taika täydenkuun PranaSoul meditaatiot
ke 20.10.2021 ja pe 19.11.202i

Valomaailma kutsuu sydämensä äänen ja sielunsa kuiskauksen kuulevia kokoontumaan yhdessä kanssaan samanaikaisuuden piiriin täydenkuun voimapäivinä. Ikuisuuden äärettömyydessä, hyvyyden pyhässä hetkessä, elämän kaikkeuden sylissä me olemme yhtä.

Voimapäivien värähteissä saamme mahdollisuuden nousta uudenlaiseen olemisen ja luomisen tilaan. Kosmisen veden värähde, ”Jumala Itsessä” totuus heijastuu kauniissa vesisielussa – sinussa – ja kertaantuu ympärillesi vesiplaneettamme ulottuvuudessa.

Mielenkiintoiset harjoituspolut ohjaavat veden olemukseen, ikiaikaiseen viisauteen jota vesi kantaa itsessään. Pyhän tulen valo yhdistyy kosmisen veden olemukseen harjoituksien hetkissä. Maaelementti yhdistyy luomisen voimana kosmisen veden ja pyhän tulen kokonaisuuteen.Valomaailma ohjaa somaattisin ja käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyden ulottuvuuteen.

Harjoitukset kanavoituvat kussakin meditaatiossa ryhmän mukaan, ohjaus tapahtuu rakkaudellisessa rauhan ja turvan tilassa.
Kummankin harjoituskokonaisuuden jälkeen on jakamisen piiri – sinulla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi ainutlaatuisena itsenäsi ja jakaa kokemuksiasi ja oivalluksiasi.

Ainutlaatuinen sinä – olet sydämellisesti tervetullut kanssani samanaikaisuuden valopiiriin valomaailman kanssa.


Sitovat ilmoittautumiset ja info:
info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot ja linkin tapahtumaan maksusi näkyessä tilillä. Voit osallistua vain yhteen tai kumpaankin meditaatioon.
Aika: ke 20.10. klo 7 – 8 ja pe 19.11. klo 7 – 8
Paikka:
online tapahtuma, siellä missä olet
Hinta:
1x 15€, 2x yhteensä 30€

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala: Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.