d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul® aamukurssit

PranaSoul ® - kurssit keväällä 2021

7 kertaa Era Novassa 16.3. - 27.4.2021 ja 7 kertaa online kurssi 18.3. - 29.4.2021

PranaSoul® kurssi on elämyksellinen löytöretki olemuksemme puhtaaseen ytimeen - sieluolemukseen. Se tarjoaa turvallisen ja
rakkaudellisen tilan aistia, kokea ja oivaltaa olemuksesi moniulotteisuutta ja sen yhteyttä ympäröivään kaikkeuden elämään.

PranaSoul ® aamukurssi keväällä 7x 16.3. – 27.4.2021 Era Novassa

“Elämän hengitys, elämän ääni – maan ja taivaan voimat sieluolemuksessa”

PranaSoul® kurssi on elämyksellinen löytöretki olemuksesi puhtaaseen ytimeen – sieluolemukseesi. Se johdattaa sinut lempeästi sydäntietoisuuden ja sieluviisauden pariin. Saat turvallisen ja rakkaudellisen tilan aistia, kokea ja oivaltaa olemuksesi moniulotteisuutta ja sen yhteyttä ympäröivään kaikkeuden elämään.

PranaSoul® kurssi sisältää erilaisia meditaatioita, hengitystietoisuusharjoituksia, energiaharjoituksia mm. mudria apuna käyttäen, rentoutumishetkiä, oman äänen käyttöä, äänimaljojen, gongin, rummun, hand panin ja kristallipyramidien soittoa sekä meditatiivista ja somaattista lempeää liikettä.

Harjoitusten sisällöt kanavoituvat nyt-hetkessä ryhmän energian mukaan. Ohjaan syvällisestä kuuntelun tilasta huomioiden jokaisen osallistujan ja harjoitukset avautuvat jokaisella kerralla uniikkeina kokonaisuuksina kyseisen tunnin hetkiin.
Tuntien lopussa on hetki jakamiselle – jokaisen osallistujan ainutlaatuiset kokemukset saavat tilan tulla nähdyiksi ja kuulluiksi. Jakaminen luo yhteisöllisyyttä, iloa ja myötätuntoa erilaisuuden rikkaudessa.

Johtotähtinä PranaSoul® kurssilla ovat turvallisuus, aitous ja sydämellisyys. Turvallisen tilan luominen kullekin tunnille on äärettömän merkityksellistä. Jokainen voi olla mukana ainutlaatuisena itsenään, mitään etukäteistietoja et tarvitse.

Ohjaukseni maanläheisyys yhdistyy sydäntietoisuuteen – ohjaan harjoitukset selkeästi ja yksinkertaisesti. Maan voima luo tasapainoa, maadoittaa kehoon ja juurruttaa läsnä olevaan hetkeen.

PranaSoul® konseptissa kiteytyy kahdenkymmenenviiden vuoden tietoinen henkinen matkani. Käytän tuntien ohjauksessa apunani vankkaa ammattitaitoani joogan parissa sekä monipuolista kokemustani mm. Reikistä ja muusta energiatyöskentelystä, vahvaa intuitiivisuuttani, selväkuuloisuuttani ja – tietoisuuttani.

Turvallisen ja luottamuksellisen tilan luomiseksi sama ryhmä kokoontuu kurssien ajan.

”Olemme paljon enemmän kuin fyysinen kehomme – sieluolemuksemme kirkkaus on pyyteetöntä Rakkautta. Kun kaikki turha karsiutuu pois, jää jäljelle vain tämä hetki. Hetken olemus puhtaimmillaan on totuus. Totuuden ytimessä loistaa valo ja vapaus.”

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä saa maksutiedot.
Aika: tiistaiaamuisin klo 7.30 – 9.00 16.3. – 27.4.2021
Paikka: Era Nova, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki
Hinta: 149€
Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava: Jutta Niala, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

PRANASOUL ONLINE KURSSI 18.3. – 29.4.2021

“Elämän hengitys, elämän ääni – maan ja taivaan voimat sieluolemuksessa”

PranaSoul® online kurssi on elämyksellinen löytöretki olemuksemme puhtaaseen ytimeen – sieluolemukseen. Se tarjoaa turvallisen ja rakkaudellisen tilan aistia, kokea ja oivaltaa olemuksesi moniulotteisuutta ja sen yhteyttä ympäröivään kaikkeuden elämään.

PranaSoul® kurssi sisältää erilaisia meditaatioita, energiaharjoituksia mm. mudria apuna käyttäen, rentoutumishetkiä, hengitystietoisuusharjoituksia, oman äänen käyttöä sekä meditatiivista ja somaattista lempeää liikettä.

Sisällöt kanavoituvat nyt-hetkessä ryhmän energian mukaan. Ohjaan syvällisestä kuuntelun tilasta huomioiden jokaisen osallistujan ja harjoitukset avautuvat jokaisella kerralla uniikkeina juuri kyseisen tunnin hetkiin.

Tuntien lopussa on hetki jakamiselle – jokaisen osallistujan ainutlaatuiset kokemukset saavat tilan tulla nähdyiksi ja kuulluiksi. Jakaminen luo yhteisöllisyyttä, iloa ja myötätuntoa erilaisuuden rikkaudessa.

Johtotähtinä PranaSoul® sisällöille ovat turvallisuus, aitous ja sydämellisyys. Turvallisen tilan luominen kullekin tunnille ja jokaiseen harjoitukseen on äärettömän merkityksellistä. Jokainen voi olla tunnilla ainutlaatuisena itsenään.Ohjaukseni maanläheisyys yhdistyy sydäntietoisuuteen – ohjaan harjoitukset selkeästi ja yksinkertaisesti. Maan voima luo tasapainoa, maadoittaa kehoon ja juurruttaa läsnä olevaan hetkeen.

PranaSoul® konseptissa kiteytyy kahdenkymmenenviiden vuoden tietoinen henkinen matkani. Käytän tuntien ohjauksessa apunani vankkaa ja monipuolista ammattitaitoani joogan parissa sekä kokemustani Reikistä ja muusta energiatyöskentelystä, vahvaa intuitiivisuuttani, selväkuuloisuuttani ja – tietoisuuttani.

Turvallisen ja luottamuksellisen tilan luomiseksi sama ryhmä kokoontuu kurssin ajan.

”Olemme paljon enemmän kuin fyysinen kehomme – sieluolemuksemme kirkkaus on pyyteetöntä Rakkautta. Kun kaikki turha karsiutuu pois, jää jäljelle vain tämä hetki. Hetken olemus puhtaimmillaan on totuus. Totuuden ytimessä loistavat valo ja vapaus.”

Sitovat ilmoittautumiset: info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot.
Aika: torstaiaamuisin klo 7.00 – 8.00 18.3. – 29.4.2021
Hinta: 100€

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot PranaSoul aamukursseille:
Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittaumismaksu on 50€, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Kurssimaksu on sitova koko summaltaan. Maksun loppuosan voit saada takaisin sairaustapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Alle kaksi viikkoa ennen kurssin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.