d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL KURSSI

PranaSoul online kesäkurssi 7. – 17.6.2021

PranaSoul kurssi

PranaSoul online kesäkurssi 7. - 17.6.2021

``Uuden portin aukaisu - vesisielu kosmisen veden sylissä ja pyhän tulen valossa``

”Uuden portin aukaisu – vesisielu kosmisen veden sylissä ja pyhän tulen valossa”
PranaSoul ® 7x online kesäkurssi 7. – 17.6.2021

Viime kesän tapaan valomaailma kutsuu meitä samanaikaisuuden valopiiriin tiiviskurssin parissa. Kurssi toteutetaan seitsemänä aamuna kahden viikon aikana. Pääset kokemaan päivittäisen PranaSoul ® harjoituksen vaikutusta. Sisältö räätälöityy hetkissä osallistujien mukaan.

Kurssin harjoituspolut värähtelevät mielenkiintoisen vesisieluolemuksen teemassa, joka toimii aukaisuna uudelle. AquaSoul® kokonaisuus on syntymässä PranaSoul® kokonaisuuden rinnalle.

Kurssi toteutuu, mikäli mukaan ilmoittautuu vähintään 7 PranaSoulaajaa.

Harjoitukset toteutetaan aamuisin klo 7 – 8 ja jokaisen tunnin jälkeen on tuttuun tapaan mahdollisuus keskustelulle ja jakamiselle.

Kesäkurssi päivät ovat: maanantai 7.6. tiistai 8.6 torstai 10.6. perjantai 11.6. tiistai 15.6. keskiviikko 16.6. ja torstai 17.6.

Ainutlaatuinen sinä – olet sydämellisesti tervetullut uuden portin aukaisuun!
Rakkauden ilossa ja valossa, Jutta

Aika ja paikka: 7. – 17.6.2021, aamuisin klo 7 – 8 / online kurssi
VIELÄ VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN! Sitovat ilmoittautumiset: info@sieluolemus.fi
Hinta: 111€ . Saat maksutiedot ilmoittautuessasi ja linkin kurssille maksusi näkyessä tilillä.

Ohjaajana toimii PranaSoul konseptin luoja ja kanava Jutta Niala, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi
www.vijnanajooga.fi
Facebook: Joogaolemus & Sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.