d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL RETRIITTI

PranaSoul ®retriitti Villa Solhaga 15. – 17.7.2020

Sieluvoimaa - alkuelementtien liitto, kosminen vesi ja pyhä tuli

PranaSoul ® retriitti Villa Solhaga 15. - 17.7.2020

Retriitti vie meidät elämän ihmeen äärelle – ikimuistoiselle matkalle sieluvoimaan.
Viikonlopun aikana tutkimme alkuelementtien liittoa olemuksessamme
ryhmän energian mukaan kanavoiduissa harjoituksissa valomaailman
ohjauksessa.

PranaSoul ® aamuharjoitukset sisältävät monipuolisesti erilaisia meditaatioja läsnäolo harjoituksia, hengitys- ja kehotietoisuusharjoituksia, hienovaraisia energiaharjoituksia mm. mudria käyttäen, lempeää meditatiivista liikettä ja
ääniharjoituksia. Saamme nauttia äänimaljojen, kristallipyramidien ja koshien soinnuista, jotka yhdistyvät harjoituksiin ja rentoutuksiin.

PranaSoul ® päivä- ja iltapäiväharjoituksissa inspiroidumme äänen voimasta ja Sielutanssista – pyhästä liikkeestä. Toteutamme osan harjoituksista kevääseen heräävän luonnon sylissä meren rannalla. Rummun soitto ja kanavoitu alkuvoimainen laulu johdattelevat kokoontumaan voimapiiriin vesi – ja tuliseremonioihin alkuelementtien liitosta – kosmisesta vedestä ja pyhästä tulesta.

PranaSoul ® iltapiirissä jaamme yhteisöllisyyden ilon ja viisauden. Kunnioitamme toistemme matkaa, tarinamme kaikuvat kuuluville ja piirtyvät näkyviksi. Kudomme kauniin kudelman koettujen hetkien oivalluksistamme.

”Tähtien voimassa, kuun loisteessa, taivaankaaren syvyydessä, luonnonkehdossa, Äiti Maan sylissä ja Pyhän Äidin kirkkaudessa me uudelleen synnymme oman olemuksemme alkuvoimaan, joka kantaa alkuperäisen naisviisauden sanomaa.”

Sydämellisesti tervetuloa kokemaan ja oivaltamaan elämykselliselle löytöretkelle. Ainutlaatuinen sinä – et tarvitse aiempaa kokemusta mistään. Tule sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.
Rakkaudella, ilolla ja valolla, Jutta

Sitovat ilmoittautumiset 1.7.2020 mennessä ja info:
info@sieluolemus Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot.
Aika ja paikka: 15. – 17.7.2020, Villa Solhaga, Petun saari
Hinta: 436€, sisältää täysihoidon retriittikeskuksessa, yhden ylimääräisen lounaan, kaiken ohjelman ja opetuksen.

Aidon retriittitunnelman säilyttämiseksi ja hiljaisuuden mahdollistamiseksi Villa Solhagan retriittikeskus on varattu
käyttöömme. Saamme nauttia rakkaudella tehdystä vegaanista lähiruoasta.
Retriitin ohjaa Jutta Niala, Sertifioitu Vijnana joogaopettaja, Emily Hess Sound of Yoga® teacher, Peter Hess®
äänimaljaharjoittaja, Reiki Master, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja.
Jutalla on yli kahdenkymmenen vuoden matka henkisen polun harjoittajana.

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.