d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
HENKISEN KASVUN MATKA

PranaSoul ® kokonaisuus 2023

PranaSoul ® kokonaisuus - henkisen kasvun matka

7 askelta, 7 porttia, 7 ulottuvuutta – matka pyhän luvun voimassa sydäntietoisuuteen ja sieluviisauteen

4.2. - 7.10.2023

Tämä on vaikuttava ja koskettava matka suurimman elämän mysteerin äärelle – ”Jumala Itsessä” totuuteen, Kristus-tietoisuuteen ja jumalallisen valokehon aktivoimiseen sinussa.

Se paljastaa todellisen olemuksesi kauneuden ja auttaa sinua tunnistamaan, kuulemaan ja toteuttamaan omaa totuudellista sielunsuunnitelmaasi, löytämään sisäinen voimasi elääksesi elämääsi sydäntietoisuudestasi käsin ja toteuttaaksesi elämäsi hetkiä sieluviisautesi ohjauksessa.

Kirkkaana ytimenä polulla on ”mitä on olla täydesti ihminen ja täydesti jumalallinen samanaikaisesti, tässä elämässä”.

SINULLA ON MAHDOLLISUUS MAKSAA PRANASOUL® HENKINEN MATKA USEASSA MAKSUERÄSSÄ – SINUN TILANTEESI HUOMIOIDEN
Valomaailma kutsui luomaan useamman maksuerän kokonaisuuden osallistumisen mahdollistamiseksi.
Sinulla on mahdollisuus maksaa kokonaisuus jopa kahdeksassa erässä.
Kun ilmoittaudut mukaan, voimme sopia sinulle sopivan maksuaikataulun.
Otathan rohkeasti yhteyttä: info@sieluolemus.fi

PranaSoul ® kokonaisuus 2023

7 askelta, 7 porttia, 7 ulottuvuutta – matka pyhän luvun voimassa sydäntietoisuuteen ja sieluviisauteen

Matka oman itsen puhtaimpaan, kirkkaimpaan ja pyhimpään ytimeen, jossa sydäntietoisuus ja sieluviisaus ovat totta.

PranaSoul® kokonaisuus pohjautuu ”Minä Olen” rukoukseen, jonka sain kanavoituna valomaailmalta vuonna 2007. Valomaailma antoi laajaa tietoa, miten jokainen rukouksen sana vaikuttaa ja värähtelee kaikkeuden elämän eri ulottuvuuksissa, mikä niiden merkitys on universumin elämälle ja miten ne vaikuttavat ihmiskuntaan.

Valomaailman mukaan ”Minä Olen” rukous on pyhä ja vaikuttava, sisältäen Äiti-Isä Jumalan kokonaisolemuksen ja jokaisen sielun korkeimman ulottuvuuden olemuksen.
Se ohjaa käyttäjäänsä asteittain kohti sydäntietoisuutta ja sieluviisautta. Sen voimassa on suurin ja kirkkain elämän mysteeri – ”Jumala Itsessä” totuus.

”Minä Olen” rukouksen jokainen sanapari on ydinteemana kunkin tapaamispäivän aikana, joiden kautta erilaiset harjoituspolut rakentuvat.

Kaikki harjoitukset ja ohjaus tapahtuvat valomaailman ohjauksessa suorana kanavointina. Mukana ohjaamassa on useampi korkea tietoisuuskokonaisuus, mm. Pyhä Perhe, Pyhä Naislinjasto, Magdaleena tietoisuuskokonaisuus, Suuri Valkoinen Veljeskunta. Valomaailma ohjaa kauttani nyt-hetkissä ryhmän energian mukaan jokaisen matkaajan yksilöllisyyden ja ainutkertaisen eletyn elämän kokonaisuuden huomioiden.

Pyhä Perhe – Äiti Maria, Maria Magdaleena, Anna ja Yeshua – antavat suorissa kanavoinneissa universaaleja opetuksiaan kuhunkin ”Minä Olen” rukouksen sanapariin liittyen. He voimaannuttavat sydämen tilaa heprean ja aramean pyhillä kielillä.

Matkan aikana opit paljon mm. rukouksen tilasta. Mitä universaali rukouksen tila on? Miten monin eri tavoin voit rukoilla, miten rukous ilmenee? Miksi rukous on merkityksellinen henkinen harjoitus? Oman rukouksen tilasi kautta voit löytää yhteyden Jumalaan, joka on totuudellisin kanava sinun elämääsi ja sielusi viisauden avautumiseen. Tämä kokonaisuus aukaisee sinulle ehtymättömän lähteen kuunnella itsestäsi käsin ainutlaatuiseen elämääsi liittyviä vastauksia ja ammentaa ohjausta sisimpäsi ja korkeimpasi kautta.

Sisällöt muotoutuvat PranaSoul ® kokonaisuuden monipuolisista harjoituksista: hengitystietoisuusharjoituksista, erilaisista meditaatioista, äänen käytöstä monipuolisesti (alkuäänet, pyhät sanat, mantrat), pyhästä geometriasta, mudrista, lempeästä somaattisesta liikkeestä, sointukylvyistä ja muusta soitosta, intuitiivisesta kirjoittamisesta ja muista luovista harjoituksista.

Kantavina teemoina kuhunkin ”Minä Olen” rukouksen sanapariin liittyen ovat totuus, valo, elämänvoima, rakkaus, viisaus, armo ja rauha. Jokainen harjoituspolku aukaisee näitä sanoja syvällisesti ”Minä Olen” rukouksen sanaparien rinnalla.

Tämä on vaikuttava ja koskettava matka suurimman elämän mysteerin äärelle – ”Jumala Itsessä” totuuteen, Kristus-tietoisuuteen ja jumalallisen valokehon aktivoimiseen sinussa. Se paljastaa todellisen olemuksesi kauneuden ja auttaa sinua tunnistamaan, kuulemaan ja toteuttamaan omaa totuudellista sielunsuunnitelmaasi, löytämään sisäinen voimasi elääksesi elämääsi sydäntietoisuudestasi käsin ja toteuttaaksesi elämäsi hetkiä sieluviisautesi ohjauksessa.  Kirkkaana ytimenä polulla on ”mitä on olla täydesti ihminen ja täydesti jumalallinen samanaikaisesti, tässä elämässä”.

Sielutanssi – pyhä liike on PranaSoul® henkisen matkan ” 7 askelta, 7 porttia, 7 ulottuvuutta” kehollistamisen voima

Sain useampi vuosi sitten valomaailman ohjaamana PranaSoul® Sielutanssi – pyhä liike kokonaisuuden, jota ohjasin joogastudiollani Olo-Tilassa. Olen jatkanut sitä omassa harjoituksessani ja toteuttanut sitä PranaSoul® ja AquaSoul® henkisten kokonaisuuksien parissa ja retriiteillä.

Sielutanssi – pyhä liike on mukana osana PranaSoul® henkistä matkaa Zeven Templessä. Kehollistaminen on suuri osa henkisen matkamme polkua ja osa pyhän feminiinin ilmentymistapaa.

Sielutanssi – pyhä liike on meditatiivista ja syvällistä itsen kohtaamista vapaan tanssin avulla. Ohjaus kanavoituu ryhmän energian mukaan nyt-hetkessä edeten täysin vapaaseen ja luovaan tanssiin, joka syntyy kehoviisaudesta sisältäpäin.

Liike on yksi jumalallisen alkuelementin ilmenemismuoto. Ihmisyyden liike alkaa äidin kohtuvedessä, laajentuen ilmaisemiseen, elämiseen ja toimimiseen liikkeen avulla. Liike on kehon kieli, kehon viisauden ja emootioiden ilmaisun kanava. Liikkeen avulla voit kanavoida näkyväksi nyt-hetken tilaasi; kehosi on aina läsnä tässä hetkessä.

Kehoosi on energeettisesti varastoitunut kokemuksiasi ja se on viisas kanava purkaa ja vapauttaa niitä. Hiljaisuuteen asettautumalla, kuuntelemalla syvälle sisällesi ja liikkumalla sydäntäsi kuunnellen, kehosi vapautuu liikkumaan ytimestäsi käsin. Kehosi alkaa muodostaa pyhää liikettä ja sinussa avautuu rukoustanssi, joka on sanatonta kehollista rukoustasi liikkuen.

Sisältäpäin syntyvä liike ei ole mielesi kautta hallittua. Täysin vapaa ja luova liikkeesi ilmentää parhaimmillaan kehosi viisautta. Kehoviisautesi on portti pyhän liikkeen muuntumiseen energiavirraksi, sanattomaksi kommunikaatioksi itsesi ja Jumalan välillä. Sielutanssissa voit ilmentää toiveitasi, uskoasi elämän voimaan, pyyntöjäsi, kiitollisuuttasi ja kunnioitustasi elämäsi lahjasta. Se on myös ilosi ja rakkautesi jakamista takaisin alkulähteelle, josta kaikki elämä syntyy.

Sielutanssi on yksi keino päästä ”kokemukselliseen rukoukseen” ilman sanoja ja ilmentää sieluviisautesi syvää voimaa liikkeesi avulla. Liikkeesi syntyessä sisältäpäin sinussa avautuu taajuus, jossa keho-mieli-henki yhteytesi aktivoituu koskettamaan sieluolemustasi. Sielusi liikkuu omalla tavallaan, sen liike on yhteydessä sydämeesi ja tietoisuuteesi. Sielutanssi on sydäntietoisuutesi värähteen ilmentämistä liikkeelläsi.

Sielutanssi on pyhä ykseyden tila oman elämänkatsomuksesi mukaan; yhteyden kokemisen tila itsesi ja absoluutin välillä, itsesi ja Jumalan välillä, itsesi ja alkulähteen välillä. Se on elämänvoiman antamista kehollesi, joka on pyhä.

Valomaailma ohjaa Sielutanssi – pyhä liike kokonaisuuksia huomioiden jokaisen osallistujan kokonaisolemuksen läsnä olevassa hetkessä. Valomaailman aukaisema tila on itsessään pyhä temppelitila, jossa voit asettua itsesi äärelle kehollistaen sanatonta rukoustasi.
Ihmisyyden ulottuvuudessa tarvitsemme keinoja löytää pyhyys kehostamme, aukaistaksemme portin ihmisyyden pyhyyteen. Mitä se sinulle tarkoittaa kehollisuuden välityksellä ilmaistuna?

Tämä kokonaisuus ei ole teoreettinen eikä filosofista tai älyllistä pohdintaa. Kaikki harjoituspolut ovat käytännön- ja maanläheisiä elämyksellisiä kokonaisuuksia. Saat syvällisiä ja aitoja kokemuksia, jotka värähtelevät solutasollesi asti luomaan uudenlaista tietopankkia olemuksestasi.

Live tapaamispäivien välillä tapaamme PranaSoul® online harjoittamisen parissa, jossa meillä on aikaa myös jakamiselle. Valomaailma antaa ohjeita henkiseen harjoitukseesi sekä tehtäviä, joiden kautta voit halutessasi tutkia, ihmetellä ja innostua tällä PranaSoul ® polulla sinussa nousevista eri asioista. Syvällinen itsetuntemus, kehotietoisuus, herkkyys, kyky kuunnella ja kuulla itseä ja muita, kyky vastaanottaa ja kyky jakaa omasta kehittyvät tämän matkan aikana.

Elämän mysteerin suurimmat salaisuudet värähtelevät pyhässä sydämessäsi, jonka portin avautuessa voit löytää rukouksen tilassa yhteyden Jumalaan. Sinä olet oman elämäsi luoja yhdessä alkulähteen kanssa. Meillä jokaisella on tässä ajassa kädessään kultaiset avaimet oman elämämme luomiseen sielunsuunnitelmaamme kunnioittaen.

Kyse on Rakkauden valitsemisesta ja Rakkauden todeksielämisestä yhä uudelleen, elämäsi jokaisena hetkenä. Rakkaus on suurin elämää kannatteleva ja luova voima. Haluatko sinä löytää itsestäsi pyyteettömän rakkauden kauneuden ja pyhyyden? Haluatko sinä luoda Rakkautta ja Rakkaudessa?

Tärkeää huomioida: kyse ei ole uskontoon liittyvistä asioista, vaikka osa terminologiasta on tuttua uskonnollisiin konsepteihin liittyen. Tämä matka on täysin vapaa kaikista dogmeista, ismeistä ja uskonnoista kunnioittaen täydellisesti jokaisen vapaata tahtoa ja elämänkatsomusta.

Kokonaisuuteen osallistuu sama ryhmä, helmikuusta 2023 lokakuuhun 2023. Mukaan otan vain max. 14 osallistujaa, jotta mahdollisuus henkilökohtaiseen opastukseen ja mentorointiin säilyy.

Mukaan haluavien kanssa käyn henkilökohtaisen keskustelun, toteutamme sen zoomin välityksellä).

Ryhmälle luodaan oma Whatsapp-ryhmä, jossa voi jakaa kokemuksia harjoituksista, omia oivalluksia ja kysyä PranaSoul matkaan liittyvistä asioista.

Sitovat ilmoittautumiset ja info sekä keskustelun ajan varaaminen: info@sieluolemus.fi

Kaikkien tapaamispäivien paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1, 00100 Helsinki

Tapaamispäivät ovat 2023: la 4.2. la 4.3. la 15.4. la 13.5. la 12.8. la 9.9. ja la 7.10.
Online tapaamiset ja harjoitukset arkisin: 3x / kuukausi, yhteensä 18 kertaa
(ajankohdat räätälöidään ryhmälle sopivaksi).

Kokonaisuuden hinta on 1550 € (sis. alv), joka sisältää päivien ohjelmat ja teetarjoilun, opetuksen ja valomaailman mentoroinnin myös tapaamisten väliajoilla, tehtävät sekä PranaSoul® online harjoittamisen (90 min. / kerta) 3x kuukaudessa, yhteensä 18 kertaa tapaamispäivien välillä koko matkan ajan. Online harjoittamiset ja jakamiset tukevat matkan kulkemista ja auttavat tuomaan tapaamispäivien sisältöä ja harjoittamista arkeen jokaisen oman tarpeen mukaisesti.

Ohjaajana ja mentorina toimii PranaSoul ® konseptin luoja Jutta Niala, jolla on 25 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta ja opettamisesta. Jutta on henkinen valmentaja, kanavoija, Elämänkosketus hoitaja, Reiki Master, Peter Hess ® äänimaljarentouttaja, Emily Hess Sound of Yoga teacher ®, Sertifioitu Senior Vijnana joogaopettaja.

Kuuletko sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen? Ota minuun yhteyttä, saat tarkemmat ja kattavat lisätiedot kokonaisuudesta. 

www.sieluolemus.fi  

Copyright © Nataraja Yoga – Sieluolemus – kaikki oikeudet pidätetään

 

Kokemuksia PranaSoul kokonaisuudesta 2022:

”Pyhä feminiinisyys, alkemia, mysteeripolku, sisarpiirin jaettu voima. Kanavoitujen harjoitusten suuri merkitys. Nöyryys, jaettu pyrkimys hyvyyteen ja uuden löytämiseen. Ilo. Tie kutsui ja minä lähdin sitä kulkemaan. Uskon että näin käy muillekin. Kutsu kyllä kuuluu.” <3

”Saan PranaSoul kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta” – Senja

”PranaSoul antaa uusia eväitä ymmärtää elämää uudella tavalla. Kaikki harjoitukset rauhoittavat pysähtymään ja tutkimaan omaa sisäistä maailmaansa. Harjoitusten jälkeen tuntee valtavaa kiitollisuutta. Hienoa on myös ryhmäytyä tuntemattomien henkilöiden kanssa jo heti ensimmäisestä kerrasta. Kiitos tästä kuuluu Jutalle, joka opastaa ryhmää armollisesti ja omien kokemustensa kautta.” – Anne

”Tämä PranaSoul kokonaisuus toimii kuin moottorina omassa elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla voin omaa elämääni helpottaa ja oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Kaikki vastaukset löytyvät sisältäni, kun vain maltan pysähtyä oman itseni äärelle. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tästä tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa. Shalom” – Laila C.

 

 

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.