d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL®

PranaSoul® naistenpiiri 22.3.

PranaSoul® naistenpiiri

PranaSoul® naistenpiiri 22.3.23 ``Maan ja Taivaan Juuret``

PranaSoul® naistenpiiri keskiviikko 22.3.23 klo 18:30 – 20:30

MAAN JA TAIVAAN JUURET

Pyhän Perheen naiset astuvat esiin tämän illan piirissämme. He johdattavat meidät yhdessä luomaan vahvat juuret maahan ja taivaaseen.

Jaloistasi, juurikeskuksestasi ja sydänkeskuksestasi avautuu hienovaraisen ulottuvuuden juuristo, joka punoo olemuksesi eri ulottuvuudet ja energiakeskukset osaksi maan ja taivaan liittoa. Askellat valomaailman turvallisessa ohjauksessa kohti maan ja taivaan juurivoimaa, joka ravitsee fyysistä, emotionaalista, mentaalista ja henkistä kehoasi.

Tämän illan piirissä kehollistamisen viisaus avautuu rytmissä, taukojen ja aktiivisuuden vuorovaikutuksessa. Sinussa on rytmi, jonka juuriviisaus nostaa näkyväksi. Olet osa ikiaikaista syklivoimaa, joka avautuu temppelitilamme hetkissä.

Tietoisuuden, hengityksen, äänen, hiljaisuuden, liikkeen ja levon rytmit luovat kauniin kudelman, jossa Pyhän perheen naisten luoma harmonian syli kannattelee tilaa kokemuksillesi.

Kuuletko sydämesi kutsun? Sinä olet Maan tytär, sinä olet taivaan tytär.

Olet sydämellisesti tervetullut piiriin juuri sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.

Maan ja taivaan voimien viisaudessa,
Jutta

Naistenpiiri kutsuu sinua moniulotteisen elämän alkemian äärelle, joka ilmentyy kauniin planeettamme Gaia Sophian sylissä.

Juurevassa ja voimallisessa piirissämme avautuu yhteys Gaia Sophian sydäntietoisuuden kenttään ja hienovaraisille ulottuvuuksille Äiti Maan kohtuvoiman kannattelemana.

Temppelitilamme hetkissä saat kokemuksia alkuelementtien voimasta (tietoisuus, hengitys, ääni ja liike), jotka kehollistuvat valomaailman ohjauksessa meditatiivisten harjoitusten myötä.

PranaSoul® pitää sisällään ikiaikaista viisautta, mysteerikoulujen traditioita ja uuden ajan täysin uusia kokonaisuuksia, joita valomaailma tasapainoisesti punoo yhteen.

Rakkaudellisessa, kaikkia tasavertaisesti kunnioittavassa rauhan tilassa valomaailma turvallisesti ohjaa sinua käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyteesi.

Yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus saavat tilaa jakamisemme hetkissä, kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman.

Ilta ohjautuu kanavoituina ryhmän energian mukaan nyt-hetkissä.

KÄYTÄNNÖN TIEDOT KEVÄÄN 2023 NAISTENPIIRIIN:

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi

Saat maksutiedot ilmoittautuessasi. Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääse paikan päälle, voit nimetä jonkun toisen tilallesi.

Aika: keskiviikko 22.3. klo 18:30 – 20:30
Paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1, 00100 Helsinki
hinta: 44 €, sisältää ohjelman ja teetarjoilun illan lopussa.

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala:
Elämänkosketus hoitaja, Kristustietoisuuden ja pyhän femiinin kanava, henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta, mentoroinnista ja ohjaamisesta.

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.sieluolemus.fi
www.vijnanajooga.fi
Instagram: @sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.