d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL®

PranaSoul henkistä alkemiaa meditaatiot

PranaSoul

henkisen alkemian Olo-Taika meditaatiot täysikuu 18.3. ja kevätpäiväntasaus 20.3.

Valomaailma kutsuu kokoontumaan yhdessä kanssaan samanaikaisuuden piiriin maaliskuun voimapäivinä 18.3. ja 20.3.2022

Kuuletko sinä sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen?

Ikuisuuden äärettömyydessä, hyvyyden pyhässä hetkessä, elämän kaikkeuden sylissä me olemme yhtä, tasavertaisina luojina valomaailman rinnalla.

Voimapäivien värähteissä saamme mahdollisuuden nousta uudenlaiseen olemisen ja luomisen tilaan.

Kosmisen veden olemus ravitsee, hoivaa ja johdattaa henkiseen alkemiaan Olo-Taika meditaatiopiiriimme. Kosmisen veden värähde ulottuu solutasolle asti ja kutsuu astumaan Jumalalliseen Pyhän femiinin uuden luomisen voimaan.   

Valomaailma ohjaa rakkaudellisessa ja turvallisessa tilassa somaattisin ja käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyden ulottuvuuteen.

Harjoitukset kanavoituvat meditaatioissa ryhmän mukaan.

Harjoituskokonaisuuksien jälkeen on jakamisen piiri – sinulla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi ainutlaatuisena itsenäsi ja jakaa kokemuksiasi ja oivalluksiasi.

Ainutlaatuinen sinä – olet sydämellisesti tervetullut kanssani ikimuistoisiin hetkiin valomaailman suorassa ohjauksessa.


Sitovat ilmoittautumiset ja info:
info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot ja linkin tapahtumaan maksusi näkyessä tilillä. Voit osallistua vain yhteen tai kumpaankin meditaatioon. Ilmoitathan selkeästi mihin meditaatioon ilmoittaudut.
Ajat: perjantai 18.3. klo 7 – 8 ja sunnuntai 20.3. klo 19 – 20  
Paikka:
online tapahtuma, siellä missä olet
Hinta: 1 meditaatio 15 € ja kummatkin yhteensä 25 € 

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala: Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.