d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul® naistenilta

PranaSoul ® naistenilta

Elämänvoiman alkemia 22.9.2022

PranaSoul® naistenilta on voimallinen ja kaunis naisten kokoontuminen, jonka temppelitila yhdistää piirimme ikiaikaiseen naislinjaston viisauteen.

PranaSoul® Äiti Anna naistenpiiri ”Elämänvoiman alkemia”

torstai 22.9.2022 Zeven Temple klo 18:30 – 20:30

PranaSoul® naistenpiirissämme resonoi syklien siunaus, elämänvoiman alkemia. Äiti Anna on Pyhän Perheen elämänvoiman mestari, hän on oman olemuksen kaikilla ulottuvuuksilla ja kehotemppelin solutasolla tapahtuvan uudistumisen alkemisti.

Henkisellä polulla elämän syklisyys – siirtymävaiheet ja sadonkorjuut – ovat merkityksellisiä, jotta uudelleensyntymä yhä laajempaan tietoisuuteen, valoon ja rakkauteen voi tapahtua. Tätä syklisyyden luonnetta ja voimaa saat kokea illan aikana, kun meditatiiviset harjoitukset kuljettavat sinua mikrokosmoksessasi. Uudelleensyntymän kauneus on totta elämän ihmeessä, joka olet sinä. Ikiaikaisen iättömässä viisaudessaan Äiti Anna ohjaa sinua vahvistamaan ja uudistamaan elämänvoimaasi.

Olet osa kaikkeuden elämän kudelmaa. Hetkessä ryhmän mukaan kanavoidut somaattiset harjoitukset johdattelevat sinut myös vakaasti ja turvallisesti elämänhengitykseen, pyhän henkesi värähtelyyn sinussa. Saat kokea oivaltavia elämyksellisiä hetkiä ylösnousseen naismestarin ohjauksessa.

Tämä on ikimuistoinen ilta henkisen kehon ulottuvuuteen ja viisauteen. Minä Olen rukouksen ”Ikuisuus äärettömyydessä valo” kiteytyy transformaation voimaan.

Kuuletko sinä sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen asettua yhteisiin naistenillan hetkiin?

Info ja sitovat ilmoittautumiset: info@sieluolemus.fi

Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot.

Aika: torstaina 22.9.2022 klo 18:30 – 20:30
Paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1, Helsinki (Etu-Töölö)
Hinta: 33 €, sisältää ohjauksen ja teetarjoilun

Nämä naistenpiirit täyttyvät nopeasti, joten varaathan oman paikkasi pian!

 pyhän sydämen lempeydellä ja rakkaudella,
Jutta

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, Kristustietoisuuden ja Pyhän femiinin kanava, henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.