d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul® naistenilta

PranaSoul ® naistenilta

Pyhän sydämen ruusu 22.8.2022

PranaSoul® naistenilta on voimallinen ja kaunis naisten kokoontuminen, jonka temppelitila yhdistää piirimme ikiaikaiseen naislinjaston viisauteen.

PranaSoul® Äiti Maria naistenilta ”Pyhän sydämen ruusu”

maanantai 22.8.2022 Zeven Temple klo 18:30 – 20:30

 PranaSoul naistenpiirissämme resonoi pyhän sydämen voima, joka on Äiti Marian opetuksen ytimessä.

Pyhän sydämen ruusu aukaisee tien rakkauteen, lempeyteen, myötätuntoon ja armoon. Tänä haastavana aikana me jokainen tarvitsemme vilpittömän rakkauden voimaa, sydämen tietä, joka viitoittaa elämänpolkua.

Yhdessä valomaailman opettajien kanssa Äiti Marian syli kannattelee temppelitilamme hetkiä, jonka harjoitukset kuljettavat meitä rakkaudessa, lempeydessä, hoivassa ja armossa. Hänen valtaisa viisautensa lähde ohjaa meitä tulemaan henkiseen aikuisuuteen, jossa me voimme hoivata, ei vain muita, vaan myös itseämme.

Tämä on ikimuistoinen ilta emotionaalisen kehon ulottuvuuteen ja viisauteen. Tunteilla on oma kielensä ja tärkeät viestinsä. Tunteitasi kuuntelemalla ja todeksi elämällä niiden ytimestä nousevaa sanomaa voit avautua sydänviisaudelle.

Minä Olen rukouksen ”Elämä Kaikkeudessa Rakkaus” kiteytyy rakkauden voimaan itsessäsi ja sitä kautta avautuu kaikkialle ympärillesi.

Uskollisuus omaa sielunsuunnitelmaa kohtaan ja sielunsuunnitelman todeksi eläminen on kokonaisuus, johon Äiti Maria rakastavalla viisaudellaan ohjaa.

Armollisuudesta itseäsi kohtaan avautuu kykysi laajentaa pyyteettömän rakkauden voimaa ympärillesi. Armon viisaus kiteytyy anteeksiannon ja anteeksipyynnön todeksi elämisessä, joka vapauttaa sinua vastaanottamaan elämän kaikki ihmeet. Armo siunaantuu Aamenessa, pyhässä sanassa.

Saat kokea oivaltavia elämyksellisiä hetkiä Pyhän Äidin, ylösnousseen naismestarin ohjauksessa.

Kuuletko sinä sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen asettua yhteisiin naistenillan hetkiin?

Info ja sitovat ilmoittautumiset: info@sieluolemus.fi

Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot.

Aika: maanantaina 22.8.2022 klo 18:30 – 20:30
Paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1, Helsinki (Etu-Töölö)
Hinta: 33 €, sisältää ohjauksen ja teetarjoilun

Nämä naistenpiirit täyttyvät nopeasti, joten varaathan oman paikkasi pian!

 pyhän sydämen lempeydellä ja rakkaudella,
Jutta

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.