d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul® naistenpiiri

Talvipäivänseisauksen PranaSoul ® naistenilta

Pyhän valo sinussa 21.12.2022

PranaSoul® naistenilta on voimallinen ja kaunis naisten kokoontuminen, jonka temppelitila yhdistää piirimme ikiaikaiseen naislinjaston viisauteen.

PranaSoul® naistenpiiri 21.12.2022 ”Pyhän valo sinussa”

Talvipäivänseisauksen naistenpiiri 21.12. päättää tämän vuoden PranaSoul® naistenpiirit Zeven Templessä. Saamme kokoontua ainutlaatuisen voimauttaviin hetkiin luomaan yhdessä valomaailman suorassa ohjauksessa.

Vuoden pimeimpänä päivänä Jumalallisen Äidin kosmisen kohdun pyhän pimeyden sylissä henkisen valon voima kasvaa. Asetumme valomaailman ohjauksessa kauniiseen valoseremoniaan Pyhän Perheen Äiti Annan johdolla.

Valoseremonia valmistelee meitä kosmisen Kristus-valon vastaanottamiseen ja aktivoitumiseen olemuksemme kaikilla ulottuvuuksilla. Temppelitilamme hetkissä samanaikaisuuden voiman piireissä valomaailma todistaa ja vahvistaa sinussa loistavaa pyhän valoa.

Kosmisen veden ja pyhän tulen liitto avautuu kanssaluomisen tilassa. Sinä olet kanssaluoja yhdessä piirissä olevien naisten kanssa.

Rakkaudellisessa, kaikkia tasavertaisesti kunnioittavassa rauhan tilassa valomaailma turvallisesti ohjaa käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyteen.

Yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus saavat tilaa jakamisemme hetkissä, kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman. Ikimuistoisen seremonian ja jakamisen piirin myötä laskeudumme pyhäpäivien viettoon rauhan ja rakkauden saattelemina.

Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan ja oivaltamaan naisteniltaan elämykselliselle löytöretkelle.

PranaSoul® pitää sisällään ikiaikaista viisautta, mysteerikoulujen traditioita ja tämän uuden ajan täysin uusia kokonaisuuksia, joita valomaailma tasapainoisesti punoo yhteen.

Ainutlaatuinen sinä – et tarvitse aiempaa kokemusta mistään. Tule sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.

Rakkauden ilossa ja valossa,
toivon saavani jakaa kanssasi voimallisia luomisen hetkiä,
Jutta

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Saat maksutiedot ilmoittautuessasi. Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli et pääse paikan päälle, voit nimetä jonkun toisen tilallesi.
Aika: keskiviikkona 21.12.22 klo 18:30 – 20:30
Paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1, 00100 Helsinki
hinta: 44 € sisältää ohjelman ja teetarjoilun illan lopussa.

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala:
Elämänkosketus hoitaja, Kristustietoisuuden ja pyhän femiinin kanava, henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta ja ohjaamisesta.

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.sieluolemus.fi
www.vijnanajooga.fi
Instagram: @sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.