d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul® naistenilta

PranaSoul ® naistenilta

Torni - Magdala minussa 22.7.2022

PranaSoul® naistenilta on voimallinen ja kaunis naisten kokoontuminen, jossa yhdistymme ikiaikaiseen naislinjaston viisauteen.

PranaSoul® Maria Magdaleena naistenilta ”Torni – Magdala minussa”

perjantai 22.7.2022 Zeven Temple, Helsinki Töölö

22.7. on Maria Magdaleenan päivä. Kokoonnumme piiriin, pyhän geometrian femiiniin muotoon. Tämä ilta on elämyksellinen matka ylösnousseen naismestarin rohkean rakkaudellisessa ohjauksessa. Magdala, jumalallisen tornin olemus, avautuu ryhmän energian mukaan kanavoituvien harjoituksien kautta.

Maria Magdaleenan nimen alkemian voima, Shekina Elin kirkkaus ja Gaian maadoittava syli muodostavat temppelitilamme energian.

Maria Magdaleena on osa ikiaikaista Pyhää naislinjastoa, jonka viisaus resonoi kehoissamme solutasolla asti somaattisen harjoituspolun ankkuroimana.

Kokonaisuus sisältää monipuolisesti meditaatio- ja läsnäolo harjoituksia, hengitys- ja kehotietoisuusharjoituksia, hienovaraisia energiaharjoituksia pyhää geometriaa hyödyntäen ja ääniharjoituksia. Pyhän Perheen voimallinen läsnäolo avautuu heprean ja arameankielisten pyhien mantrojen värähteissä.

Kosminen äänimaailma harjoituksiin punoutuu äänimaljojen, handpanin, kristallipyramidien ja koshien soinnuista.

Rakkaudellisessa, kaikkia tasavertaisesti kunnioittavassa rauhan tilassa valomaailma turvallisesti ohjaa käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyteen.

Illan lopussa on teetarjoilu. Yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus saavat tilaa jakamisemme hetkissä, kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman.

Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan ja oivaltamaan PranaSoul® iltaan elämykselliselle löytöretkelle. Ainutlaatuinen sinä – et tarvitse aiempaa kokemusta mistään. Tule sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.

Rakkauden ilossa ja valossa,
Jutta
Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.
Aika: perjantaina 22.7.2022 klo 18:30 – 20:30
Paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1, 00100 Helsinki
hinta: 33 € sisältää ohjelman ja teetarjoilun
Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala:
Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta ja ohjaamisesta.

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.