d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul® naistenilta

PranaSoul ® naistenilta

Elämänvoiman alkemia 22.9.2022

PranaSoul® naistenilta on voimallinen ja kaunis naisten kokoontuminen, jossa yhdistymme ikiaikaiseen naislinjaston viisauteen.

PranaSoul® naistenilta maanantaina 6.6.2022 klo 18:30 – 20:30 ”Piirin voima.”
Valomaailman suorassa ohjauksessa kokoonnumme luomaan uudelleensyntymän ja feeniksin voimaa itsessämme. Asetumme piiriin, pyhän geometrian femiiniin muotoon.
Tämä ilta on elämyksellinen matka Jumalallisten elementtien liitossa. Kosmisen veden ja pyhän tulen olemukset avautuvat ryhmän energian mukaan kanavoituvien harjoituksien kautta.
Ilta sisältää monipuolisesti meditaatio- ja läsnäolo harjoituksia, hengitys- ja kehotietoisuusharjoituksia, hienovaraisia energiaharjoituksia pyhää geometriaa hyödyntäen ja ääniharjoituksia. Äänimaljat, handpan, kristallipyramidit ja koshit punoutuvat kosmiseksi äänimaailmaksi harjoituksiin.
Yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus saavat tilaa jakamisemme hetkissä, kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman.
Äiti Maan sylissä, taivaankaaren korkeudessa, jumalallisen äidin kirkkaudessa ja kosmisen kohdun voimassa me uudelleen synnymme oman olemuksemme alkuvoimaan, joka kantaa alkuperäisen naisviisauden sanomaa.
Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan ja oivaltamaan PranaSoul® iltaan elämykselliselle löytöretkelle. Ainutlaatuinen sinä – et tarvitse aiempaa kokemusta mistään. Tule sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.
Mukaan mahtuu pyhän femiinin luvun mukaisesti 13 naista.
Rakkauden ilossa ja valossa,
Jutta
Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.
Aika: maanantaina 6.6.2022 klo 18:30 – 20:30
Paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1, 00100 Helsinki
hinta: 33 € sisältää ohjelman ja teetarjoilun
Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala:
Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta ja ohjaamisesta.

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.