d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL®

PranaSoul® online kurssi

PranaSoul®

``Femiini pyhä geometria - piirin alkemia``

online kurssi 25.8. - 6.10.2022

”Femiini pyhä geometria – piirin alkemia”

PranaSoul® 7x online kurssi 25.8. – 6.10.2022 torstaiaamuisin klo 7–8

”Femiini pyhä geometria – piirin alkemia” kurssilla Kristustietoisuuden Pyhä naislinjasto ohjaa sinut sisäisen alkemian voimaan. ”Minä Olen” tietoisuudessa ja olemisessa piirin alkeminen muutosprosessi avautuu femiinin pyhän geometrian avulla. Se aukaisee samanaikaisuuden voiman valomaailman kanssa luomiseen sydämesi tietoisuudessa ja sielusi viisaudessa.

Tämä kurssi on henkistä alkemiaa kokemuksellisella tasolla. Saat sisäisiä kokemuksia siitä, miten piirin alkemia vaikuttaa fyysisessä, emotionaalisessa ja mentaalisessa kehossasi. Meditatiivisen ja syvällisen itsesi kohtaamisen tila toteutuu somaattisen harjoittamisen avulla meditaation, pyhän geometrian, hengityksen ja oman äänen parissa.

Jumalalliset prinsiipit kosminen vesi ja pyhä tuli luovat rakkaudellisen rauhan tilan, jossa valomaailma turvallisesti ja kunnioittavasti ohjaa somaattisin ja käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyden ulottuvuuteen.

Oivallat todeksi elämisesi hetkissä, miten femiinin pyhän geometrian energia vaikuttaa läsnäoloosi ja kykyysi luoda hetkissä.

Yhteytesi oman kokonaisuutesi korkeimpaan ulottuvuuteen vahvistuu ja saat oivalluksia siitä mitä tarkoittaa sielusi viisauden aktivoituminen ihmisyytesi ulottuvuudessa.

Kuuletko sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen astua mukaan henkisen alkemian polulle Kristustietoisuuden pyhän naislinjaston suorassa ohjauksessa? Ohjaus kanavoituu ryhmän energian mukaan nyt-hetkessä ja teemat syventyvät tuntien aikana.

Ainutlaatuinen ja ihana sinä, olet sydämellisesti tervetullut jakamaan yhdessä luomisen hetkiä juuri sellaisena kuin olet.

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot ja linkin kurssille maksusi näkyessä tilillä.

Aika: 7x torstaiaamuisin klo 7.00–8.00 25.8. – 6.10.2022

Online kurssi, zoom alustalla / Hinta: 111 €

Voit osallistua mistä päin Suomea tahansa!

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, Kristustietoisuuden ja Pyhän femiinin kanava henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.