d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL®

PranaSoul® retriitti

PranaSoul® retriitti

``Pyhän sydämen ruusu - Äiti Marian opetuksen ytimessä`` Villa Solhaga 7. - 9.10.2022

PranaSoul retriitti keskittyy sydämen siunaavaan voimaan Äiti Marian opetuksen ytimessä.

Pyhän sydämen ruusu aukaisee tien rakkauteen, lempeyteen, myötätuntoon ja armoon. Tänä haastavana aikana me jokainen tarvitsemme vilpittömän rakkauden voimaa, sydämen tietä, joka viitoittaa elämänpolkua.

Yhdessä valomaailman opettajien kanssa Äiti Marian syli kannattelee retriitin hetkiä, jonka harjoituspolut kuljettavat meitä rakkaudessa, lempeydessä, hoivassa ja armossa. Hänen valtaisa viisautensa lähde ohjaa meitä tulemaan henkiseen aikuisuuteen, jossa me voimme hoivata, ei vain muita, vaan myös itseämme.

Tämä on ikimuistoinen matka emotionaalisen kehon ulottuvuuteen ja viisauteen. Tunteilla on oma kielensä ja tärkeät viestinsä. Tunteitasi kuuntelemalla ja todeksi elämällä niiden ytimestä nousevaa sanomaa voit avautua sydänviisaudelle.

Minä Olen rukouksen ”Elämä Kaikkeudessa Rakkaus” kiteytyy rakkauden voimaan itsessäsi ja sitä kautta avautuu kaikkialle ympärillesi.

Uskollisuus omaa sielunsuunnitelmaa kohtaan ja sielunsuunnitelman todeksi eläminen on kokonaisuus, johon Äiti Maria rakastavalla viisaudellaan ohjaa.

Armollisuudesta itseäsi kohtaan avautuu kyky laajentaa pyyteettömän rakkauden voimaa ympärillesi. Armon viisaus kiteytyy anteeksiannon ja anteeksipyynnön todeksi elämisessä, joka vapauttaa sinua vastaanottamaan elämän kaikki ihmeet. Armo siunaantuu Aamenessa.

Saat kokea oivaltavia elämyksellisiä hetkiä Pyhän Äidin ohjauksessa.

Kuuletko sinä sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen asettua yhteisiin retriittihetkiin?

Aika ja paikka: 7. – 9.10.2022 perjantai klo 18 – sunnuntai klo 15, Villa Solhaga, Petuntie 375–1, 25640 Förby
info ja sitovat ilmoittautumiset 7.9.2022 mennessä: info@sieluolemus.fi
Hinta: 395€ sisältää täysihoidon, majoituksen, saunan ja kaiken ohjelman
Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.

Toivon saavani jakaa kanssasi ikimuistoisia retriittihetkiä!

HUOM: retriittipaikkojen määrä on rajattu 12 osallistujaan, jotta ryhmässä säilyy turvallinen tila ja henkilökohtainen tuki ja ohjaus mahdollistuvat.

Tämän lisäksi tarjoan retriitissä yhden paikan puoleen hintaan haastavassa elämäntilanteessa olevalle. Otathan ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla, jos haluat hakea ko. paikkaa.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot PranaSoul® retriitille:

Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittautumismaksu on 150 €, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Retriitti maksu on sitova koko summaltaan. Maksun loppuosan voit saada takaisin sairaustapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Alle viikkoa ennen kurssin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala: Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.