d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL KURSSI

PranaSoul kurssit syksy 2021

PranaSoul

Sieluolemuksen sielutanssi - pyhä liike sinussa

PranaSoul kurssit syksyllä 2021
Era Nova live kurssi 10.8. - 21.9.2021 ja PranaSoul online kurssi 12.8. - 23.9.2021

”Sieluolemuksen sielutanssi – pyhä liike fyysisessä, emotionaalisessa, mentaalisessa ja henkisessä kehossa”

PranaSoul ® kurssi on meditatiivista ja syvällistä itsen kohtaamista somaattisen liikkeen,meditaation, hengityksen, äänen ja vapaan tanssin avulla. Ohjaus kanavoituu ryhmän energianmukaan nyt-hetkessä. Valomaailmalta kanavoituvat erilaiset teemat syventyvät tuntien aikana.

Liike on yksi alkuelementeistä. Ihmisyyden liike alkaa kohtuvedessä, ihminen toimii liikkeen avulla, ilmentää liikkeillä erilaisia asioita. Liike on kehon kieltä ja keho on aina läsnä tässä hetkessä.

PranaSoul kurssilla asettaudumme hiljaisuuteen, kuuntelemme syvälle sisälle, liikumme sydäntä kuunnellen ytimestä käsin ja synnytämme pyhää liikettä – rukoustanssia, rukousta liikkuen. Liikettä on myös muissa kehoissasi kuin fyysisessä kehossasi. PranaSoul® kurssi avaa mahdollisuuden aistia sielusi liikettä sinussa – fyysisessä, emotionaalisessa, mentaalisessa ja henkisessä kehossasi.

Sieluolemuksessa on portti pyhän liikkeen muuntumiseen energiavirraksi, sanattomaksi kommunikaatioksi itsen ja Jumalan välillä. Sieluolemuksen sielutanssissa voi ilmentää toiveitaan, uskoaan, pyyntöjään, kiitollisuuttaan ja kunnioitustaan. Se on ilon ja rakkauden jakamista takaisin alkulähteelle.

Sieluolemuksen sielutanssi on keino päästä ”kokemukselliseen rukoukseen” ilman sanoja ja ilmentää sieluviisauden syvää voimaa. Pyhän liikkeen syntyessä sisältäpäin kokonaisuutemme eri kehoissa, avautuu taajuus jossa keho-mieli-henki yhteys aktivoituu koskettamaan sieluolemusta. Sielu liikkuu omalla tavallaan, sen liike on yhteydessä sydämeen ja tietoisuuteen.

Sieluolemuksen sielutanssi on sydäntietoisuuden värähteen ilmentämistä liikkeellä ja pyhä ykseyden tila, yhteyden kokemisen tila itsen ja absoluutin välillä. Se on elämänvoiman antamista omalle keholle, joka on pyhä. Ihmisyyden ulottuvuudessa tarvitsemme keinoja löytää pyhyys kehostamme, aukaistaksemme portin ihmisyyden pyhyyteen.

Sitovat ilmoittautumiset ja info 1.8.2021mennessä: info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot.
Ajat:
Era Nova Bookshop, Kasarmikatu 2, Helsinkilive kurssi 7x tiistaiaamuisin klo 7.30 – 9.00 ajalla 10.8. – 21.9.2021
Online kurssi 7x torstaiaamuisin klo 7.00 – 8.00 ajalla 12.8. – 23.9.2021

Hinnat: live kurssi 188€ 90 minuuttia / kerta  ja online kurssi 111€ 60 minuuttia / kerta
HUOM: Live ryhmään mahtuu max. 12 PranaSoulaajaa

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuudenluoja ja kanava Jutta Niala, Elämänkosketus hoitaja,kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, PeterHess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ®Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Facebook.com/Joogaolemus

Instagram: Sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.