d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL®

Olo-Taika meditaatio

PranaSoul

henkisen alkemian Olo-Taika meditaatio täysikuu 14.6.

PranaSoul ® Olo-Taika täydenkuun online meditaatio 14.6.2022 klo 19:00 – 20:00
”Sisäisen lapsen seikkailu”
PranaSoul Olo-Taika täydenkuun meditaation hetkissä luomme tasavertaisina yhdessä valomaailman suorassa ohjauksessa.
Gaian kosmisen tanssin rytmissä ja maaelementin voimassa matkustamme rohkean tutkivaan seikkailuun sisäisen lapsen voimassa. Saat mahdollisuuden laajentaa näkemyksiäsi itsestäsi.
Valomaailman kannatteleman tilan sylissä portti on auki mahdollisuuksien alueelle sinussa, löytääksesi ydinolemuksesi.
Oletko valmis tutkimaan sisäisen lapsesi avulla luovuuttasi?
Haluatko luottaa elämäsi kantavaan voimaan?
Puhuttelevatko ilo ja innostuneisuus elämänvoimina?
Jumalalliset prinsiipit kosminen vesi ja pyhä tuli luovat rakkaudellisen rauhan tilan, jossa valomaailma turvallisesti ja kunnioittavasti ohjaa somaattisin ja käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyden ulottuvuuteen.
Harjoitukset kanavoituvat ryhmän mukaan nyt-hetkessä.
Harjoituskokonaisuuden jälkeen on jakamisen piiri, jossa sinulla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi ainutlaatuisena itsenäsi ja jakaa kokemuksiasi ja oivalluksiasi.
Kuuletko sydämesi äänen ja sielusi kuiskauksen luoda yhdessä valomaailman kanssa täydenkuun taianomaisissa hetkissä?

Ainutlaatuinen ja ihana sinä, olet sydämellisesti tervetullut asettumaan samanaikaisuuden voiman piiriin juuri sellaisena kuin olet.

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot ja linkin tapahtumaan maksusi näkyessä tilillä.
Aika: ti 14.6. klo 19:00 – 20:00
Paikka: online tapahtuma, siellä missä olet
Hinta: 15€

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala: Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.