d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL®

Olo-Taika meditaatiot

PranaSoul

henkisen alkemian Olo-Taika meditaatiot täysikuu 16.5. ja uusikuu 30.5.

PranaSoul ® Olo-Taika täydenkuun meditaatio 16.5.2022 klo 19:00 – 20:00

Kosminen kohtu – uudelleensyntymän tila

PranaSoul Olo-Taika täydenkuun meditaation hetkissä luomme tasavertaisina yhdessä valomaailman suorassa ohjauksessa. Gaian kosmisen tanssin rytmissä ja maaelementin voimassa matkustamme antautumisen voimaan, jossa kaikki turha kuoriutuu pois ja jäljelle jää olemassaolosi kauneus.

Valomaailman kannatteleman tilan sylissä portti on auki kosmisen kohdun pyhään pimeyteen ja tyhjyyteen – tilaan, jossa on kaikki ja jossa ei ole mitään.  Tilaan, jonka pyhästä pimeydestä kirkkain ja puhtain valo syntyy. Voit kokea kuinka ”tyhjyys on muotoa ja muoto on tyhjyyttä”. Pyhässä sydämessäsi sinulla on jo kaikki mitä ikinä tarvitset.

Oletko valmis luopumaan siitä mikä ei enää palvele sinua ja elämääsi?

Haluatko antautua sydämestäsi ja sielustasi kumpuavalle viisaudelle?

Haluatko luottaa elämäsi kantavaan voimaan?

Jumalalliset prinsiipit kosminen vesi ja pyhä tuli luovat rakkaudellisen rauhan tilan, jossa valomaailma turvallisesti ja kunnioittavasti ohjaa somaattisin ja käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyden ulottuvuuteen.

Harjoitukset kanavoituvat ryhmän mukaan nyt-hetkessä.

Harjoituskokonaisuuden jälkeen on jakamisen piiri, jossa sinulla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi ainutlaatuisena itsenäsi ja jakaa kokemuksiasi ja oivalluksiasi.

Kuuletko sydämesi äänen ja sielusi kuiskauksen luoda yhdessä valomaailman kanssa täydenkuun taianomaisissa hetkissä?

Ainutlaatuinen ja ihana sinä, olet sydämellisesti tervetullut asettumaan samanaikaisuuden voiman piiriin juuri sellaisena kuin olet.

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot ja linkin tapahtumaan maksusi näkyessä tilillä.
Aika: ma 16.5. täysikuu klo 19:00 – 20:00
Paikka: online tapahtuma, siellä missä olet
Hinta: 15 €
HUOM: jos osallistut sekä täydenkuun (16.5.) että uudenkuun (30.5.) meditaatioihin, hinta on yhteensä 25 €

 

PranaSoul ® Olo-Taika uudenkuun meditaatio 30.5.2022 klo 19:00 – 20:00

Feeniksin nousu – uudelleensyntymän voima

PranaSoul Olo-Taika meditaation hetkissä luomme tasavertaisina yhdessä valomaailman suorassa ohjauksessa. Gaian kosmisen tanssin rytmissä ja maaelementin voimassa matkustamme emotionaalisen kehon viisauteen.

Valomaailman kannatteleman tilan sylissä portti on auki kosmisen veden olemuksen ikiaikaiseen viisauteen – sensitiiviseen kaiken aistivaan tilaan – jossa vaistojen ja alitajunnan voima tulevat näkyviksi. Voit kokea elämäsi syklin spiraalivoimaa, uudelleensyntymän olemusta sinun elämäsi asioiden parissa.

Jumalalliset prinsiipit kosminen vesi ja pyhä tuli luovat rakkaudellisen rauhan tilan, jossa valomaailma turvallisesti ja kunnioittavasti ohjaa somaattisin ja käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyden ulottuvuuteen.

Harjoitukset kanavoituvat ryhmän mukaan nyt-hetkessä.

Harjoituskokonaisuuden jälkeen on jakamisen piiri, jossa sinulla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi ainutlaatuisena itsenäsi ja jakaa kokemuksiasi ja oivalluksiasi.

Kuuletko sydämesi äänen ja sielusi kuiskauksen luoda yhdessä valomaailman kanssa uudenkuun ja kuunpimennyksen taianomaisissa hetkissä?

Ainutlaatuinen ja ihana sinä, olet sydämellisesti tervetullut asettumaan samanaikaisuuden voiman piiriin juuri sellaisena kuin olet.

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot ja linkin tapahtumaan maksusi näkyessä tilillä.
Aika: ma 30.5. uusikuu klo 19:00 – 20:00
Paikka: online tapahtuma, siellä missä olet
Hinta: 15€

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala: Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.