d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
ONLINE HENGITYS KURSSI

Hengityksiä – pranayaman voima koshien kudelmassa

Hengityksiä online kurssi 27.10. - 8.12.2021

``Hengitys on portti keho-mieli-henki olemukseen``

Monipuolisia hengitysharjoituksia ja meditaatioita

Hengityksiä 7x online kurssi 27.10. – 8.12.2021

Kurssin teemana on ”hengitys on portti keho-mieli-henki olemukseen”.

Klassisen pranayaman lisäksi kurssi painottuu hengitystietoisuus harjoituksiin – tietoisuuden ja hengityksen vuorovaikutukseen. Perehdymme monipuolisesti ja syvällisesti joogaharjoituksen hienovaraiseen osa-alueeseen. Jokainen tunti sisältää oman teemansa jota syvennämme asteittain. Toteutamme orgaanista, lempeän luovaa polkua kohti klassisempia pranayama-harjoituksia.

Saat selkeän vaikuttavia keinoja löytää hengityksen voima sinussa ja pääset elämykselliselle löytöretkelle olemuksesi hienovaraisiin ulottuvuuksiin. Opit hengityksen potentiaalista itsesi kohtaamisen ja vuorovaikutuksen tukena. Saat mahdollisuuden pitää huolta jaksamisestasi arjen keskellä käytännönläheisesti ja yksinkertaisesti.

Vayu-harjoitusten avulla aistimme prana- eli energiakehoa, syvennämme pranayama-harjoituksia ja saat kokea kehosi sisäisen energialinjan juurialueelta päälaelle. Hienovaraiset harjoituspolut sisältävät lisäksi mudria ja oman äänen käyttöä.Hiljennymme kuulostelemaan olemisen tilaa pelkistetyssä ”just sitting” meditaatiossa.

Herättelemme nykyhetken harjoitukseen muinaisen viisauden voiman.

Pranayaman voima ilmentyy olemuksemme eri kerroksissa fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella ja henkisellä ulottuvuudella.

Kurssi toteutuu suljettuna ryhmänä ja harjoitukset räätälöidään huomioiden joogaajien tausta pranayamassa.

Jokaisen tunnin loputtua on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Kurssi sopii kaikille hyvin: niin joogaa harrastaville kuin joogaopettajille. Et tarvitse aiempaa kokemusta Vijnana joogasta.
HUOM: Kurssilla on jälleen uusi mielenkiintoinen sisältö, joka muodostaa eheän kokonaisuuden.

LISÄNÄ NAUHOITUKSET OMATOIMISEEN HARJOITTAMISEEN! Saat jokaisen tunnin nauhoituksen käyttöösi ja voit harjoitella viikon ajan tunnin sisältöä myös itsenäisesti.

Aika: keskiviikkoaamuisin 27.10 – 8.12.2021 klo 7.00 – 8.00 / online kurssi
Sitovat ilmoittautumiset ja info 20.10.2021 mennessä: info@vijnanajooga.fi Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja linkin kurssille kun maksusi näkyy tilillä.
Hinta: 111€

Kurssin ohjaa sertifioitu Senior Vijnana joogaopettaja Jutta Niala, jolla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus päätoimisesta joogan opettamisesta. Jutta kouluttaa Vijnana joogaopettajia (800h) Suomessa ja ohjaa vuoden pituista (213h) ”jooga elämäntavaksi ” koulutusta.

www.vijnanajooga.fi www.sieluolemus.fi

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.