d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
ONLINE HENGITYS KURSSI

Hengityksiä – pranayaman voima koshien kudelmassa

Hengityksiä online kurssi 17.3. - 28.4.2021

Pranayaman voima koshien kudelmassa

Monipuolisia hengitysharjoituksia ja meditaatioita

Hengityksiä – pranayaman voima koshien kudelmassa

online kurssi 17.3. – 28.4.2021

UUTENA KURSSILLA OVAT TOIVOTUT NAUHOITUKSET – VOIT HARJOITELLA MYÖS ITSENÄISESTI VIIKON AJAN KUNKIN TUNNIN KOKONAISUUTTA

Perehdymme monipuolisesti ja syvällisesti joogaharjoituksen hienovaraiseen osa-alueeseen. Jokainen tunti sisältää oman teemansa jota syvennämme asteittain.

Toteutamme orgaanista, lempeän luovaa polkua kohti klassisempia pranayama-harjoituksia. Vayu-harjoitusten avulla aistimme prana- eli energiakehoa, syvennämme pranayama-harjoituksia ja saamme kokea kehomme sisäinen energialinja juurialueelta päälaelle. Hienovaraiset harjoituspolut sisältävät lisäksi hengitystietoisuusharjoituksia, mudria ja oman äänen käyttöä.Hiljennymme kuulostelemaan olemisen tilaa pelkistetyssä ”just sitting” meditaatiossa.Herättelemme nykyhetken harjoitukseen muinaisen viisauden voiman.

Pranayaman voima ilmentyy koshien kudelmassa olemuksemme eri kerroksissa fyysisellä, energeettisellä, mentaalisella ja henkisellä ulottuvuudella.

Kurssi toteutuu suljettuna ryhmänä. Harjoitukset räätälöidään huomioiden joogaajien tausta pranayama-harjoituksissa.

Kurssin ohjaa sertifioitu Vijnana joogaopettaja Jutta Niala, jolla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus joogan opettamisesta. Jutta kouluttaa Vijnana joogaopettajia.

Kurssi sopii hyvin niin joogaa harrastaville kuin joogaopettajille.
Et tarvitse aiempaa kokemusta Vijnana joogasta.

HUOM: KURSSILLA ON UUSI MIELENKIINTOINEN SISÄLTÖ

Tuntien loputtua on aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Saat ohjeita omatoimiseen harjoittamiseen.

Aika: keskiviikkoaamuisin 17.3. – 28.4.2021 klo 7.00 – 8.00 / online kurssi
Sitovat ilmoittautumiset ja info 10.3.2021 mennessä: info@vijnanajooga.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot ja linkin kurssille kun suorituksesi näkyy tilillä.
Hinta: 111€

www.vijnanajooga.fi
Facebook: Joogaolemus & Sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.