d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul® retriitti Israel 17. – 25.4.2023

Pyhän Perheen jalanjäljissä

PranaSoul® retriitti Israelissa 17. – 25.4.2023

``Pyhän Perheen jalanjäljissä``

PranaSoul® retriittimatka vie sinut Pyhän Perheen asuinsijoille ja tärkeille paikoille, jotka liittyvät heidän historiaansa.

Pyhän perheen jalanjäljissä Israel 17. – 25.4.2023 

PranaSoul® retriittimatka vie sinut Pyhän Perheen asuinsijoille ja tärkeille paikoille, jotka liittyvät heidän historiaansa.
Retriitti on ainutlaatuinen mahdollisuus linjautua Kristustietoisuuden energiaan, valoon ja rakkauteen ja kulkea Pyhän Perheen jalanjäljissä paikoissa, joissa he ovat aikoinaan kulkeneet ollessaan maan päällä.

PranaSoul® retriitissä asetumme piiriin päivittäin Pyhän perheen, Magdaleena linjaston ja Pyhän naislinjaston suoraan, kanavoituun ohjaukseen, joka räätälöityy ryhmämme mukaan. Saamme kokea luomisen hetkiä valomaailman kanssa ja pyhän feminiinin voiman aktivoitumista piirissämme.

Retkikohteissamme kanavoidut harjoitushetket ovat osa syvällistä elämystä ja aktivaatioita Kristustietoisuudesta, joita Pyhä Perhe välittää. Saamme myös ainutlaatuisen tilaisuuden toteuttaa heprean- ja arameankielisten pyhien mantrojen laulamista luostarin kappelissa, huikeassa akustiikassa. Koet pyhän äänen voiman avautumisen sinussa ja yhteisissä hetkissämme.

Retkikohteemme ovat:

19.4. Betlehem ja Ein Kerem Yeshuan syntymäpaikka ja Johannes Kastajan synnyin kylä, joka on tunnettu ja merkittävä pyhiinvaelluskohde.

20.4. Qumranin luolat, Esseniläisten asuttama alue, josta löydettiin Kuolleen meren kääröt. Qasar El Yehud, jossa teemme kastautumisseremonian Jordan joella. Ainutlaatuinen Kuollut meri, jossa käymme kellumassa ja nautimme lounaan.

23.4. Jerusalemin vanha kaupunki, jossa tutustumme historiallisiin Pyhään Perheeseen liittyviin paikkoihin – Öljymäkeen, Getsemanen Puutarhaan, Äiti Marialle omistettuun kirkkoon maan alla ja kävelemme Via Dolorosaa. Koemme itkumuurin ja vanhan kaupungin tunnelmaa.

24.4. Viimeisen päivän vietämme Tel Avivissa, jossa tutustumme Old Jaffa vanhaan kaupunginosaan ja tunnelmallisiin basaareihin. Siirrymme loppupäiväksi Tel Avivin pohjoispuolelle, jossa pääset nauttimaan hyvästä ruoasta ja rannalla olosta.
Päivän päätteeksi meidät kuljetetaan lentokentälle.

Majoitumme upeaan nunnaluostariin Jerusalemissa, jossa Äiti Marian rakkaudellinen läsnäolo avautui minulle useampi vuosi sitten. Äiti Marian voimallinen kutsu aukaisi PranaSoul® kokonaisuuden luomisen. Luostarin kauniissa puutarhassa voit asettua hiljentymään ja rauhoittumaan, saat kokea läsnäolon voiman tiivistymistä.

Pyhä Perhe välittää sinulle pyyteettömän rakkautensa sanoman:
”on elämäsi ennen tätä matkaa
ja elämäsi tämän matkan jälkeen”.

Olen matkalla sinua varten:
Olen asunut kuusi vuotta Israelissa ja heprea on muodostunut toiseksi äidinkielekseni. Käyn säännöllisesti Israelissa työni tiimoilta ja tapaamassa ystäviäni. Osaan maan tavat ja tunnen kulttuurin. Minulle tämä on kuin kotiinpaluu, joten olen tukenasi ja apunasi matkan aikana kaikessa mitä tarvitset.

Kuuletko sydämesi kutsun lähteä Pyhän Perheen jalanjäljille?

Varaa oma paikkasi pian, retriittipaikkoja on rajattu määrä.

Olet sydämellisesti tervetullut kanssani ikimuistoiselle retriittimatkalle, Jutta

SYNTYIKÖ SINULLE KYSYTTÄVÄÄ? Ole rohkeasti minuun yhteydessä, olen täällä sinua varten.
www.sieluolemus.fi / Instagram: @sieluolemus / info@sieluolemus.fi / 040 511 2066

KAIKKI TÄRKEÄ TIETO RETRIITISTÄ:

Virallinen ja vastuullinen matkanjärjestäjä on Helinmatkat.

Sitovat ilmoittautumiset retriitille 31.12.2022 mennessä:
mervi.lehikoinen@helinmatkat.fi JA info@sieluolemus.fi

HUOM: ilmoittaudu sekä Helinmatkat että Sieluolemus (Nataraja Yoga):
Ilmoittautuessasi saat tarkemmat maksutiedot.

TARJOAMME SINULLE JOUSTAVAN MAKSUMAHDOLLISUUDEN:
Retriitti on mahdollisuus maksaa jopa neljässä (4) erässä.

Kaikki lentoihin ja kuljetuksiin liittyvät tiedot: Mervi / mervi.lehikoinen@helinmatkat.fi
Kaikki majoitukseen, retkiin ja ohjaukseen liittyvät tiedot: Jutta/ info@sieluolemus.fi

”Pyhän Perheen jalanjäljissä retriitti hintaan 2 183 € (sis. alv) sisältyy:
-Reittilennot ja lentoverot
-Matkatavarat
-yksityiset lentokenttäkuljetukset
-Helinmatkojen hätäpäivystys 24/7
-kaikki retket, retkien kuljetukset ja retkillä opaspalvelut, lounas Qumranin retkellä
-kaikki PranaSoul® harjoitukset ja aktivaatiot luostarissa ja retkillä
-majoitus luostarissa aamiaisella, kahden hengen huoneissa
-Jutan henkilökohtainen tuki koko matkan ajan

Huomaa: Hintaan eivät sisälly mahdolliset lentokenttälähtömaksut, kaupunkiverot ja viisumit, lounaat ja illalliset.

Tarkistathan varauksen, että kaikki on kuten sovittu ja nimet oikein kirjoitettu. Passissa ja lentovarauksessa tulee olla sama nimi (sukunimi + ensimmäinen etunimi – ei kutsumanimi). Passin on oltava voimassa 6 kk matkan jälkeen.

Huomioithan ennen matkaasi, että olet tarkastanut kohdemaan matkustusvaatimukset ja, että sinulla on kaikki matka-asiakirjat kunnossa ajankohtaisten sääntöjen mukaisesti.

Pakollisia matkustusvaatimuksia voi olla:

Negatiivinen koronatestitulos (PCR) (kohteesta riippuen 48–96 h ennen lähtöä)
Todistus otetusta koronarokotteesta (omakanta)
Kohteen matkustuslomake / terveystietolomake (kohteesta riippuen 24–72 h ennen lähtöä)
Tarkasta matkavakuutuksesi ja sen riittävä suoja
Tarkasta kohteesi tarkemmat määräykset tästä linkistä.
Passin voimassaolo ja mahdollinen viisumitarve

Huomioithan, että maahantulovaatimusten täyttäminen on matkustajan omalla vastuulla. Jos jokin vaadituista dokumenteista puuttuu tai on puutteellinen ja pääsy lennolle/maahan evätään, Helin Matkat ei hyvitä tästä aiheutuneita lisäkustannuksia tai hyvitä matkan hintaa. Maahantulovaatimukset ja -säädökset voivat muuttua nopeasti, joten näiden seuraaminen on matkustajan omalla vastuulla. Viisumia ei tarvita.

Helinmatkojen Peruutusehdot:
Ennakkomaksu 100 eur/hlö viimeistään 31.1.2023. Ennakkomaksua ei palauteta peruutuksen sattuessa.
Loppumaksu viimeistään 10.3.2023
Peruutuskulut 10.3.2023 jälkeen 100 % matkan hinnasta.

Räätälöidyillä erikoismatkoilla lentojen maksun ja lipunkirjoituksen jälkeen lennoilla ei ole muutos- eikä
peruutusoikeutta.

Matkaliput lähetetään noin 1–2 viikkoa ennen matkaa sähköpostilla.

Kehotamme hankkimaan kattavan matkavakuutuksen. Tarkista myös rokotesuojasi.

Ulkoministeriö suosittaa, että kaikki ulkomaille matkaavat tekisivät matkustusilmoituksen. Sen voi tehdä kätevästi matkustusilmoitus.fi -palvelussa tai tekstiviestinä.
Lisätietoja: https://um.fi/matkustusilmoitus

Matkailijan terveysopas (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos) on hyvä lähde tarkistaessasi terveyteesi ja matkailuun liittyviä seikkoja:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit/ohjeet-ja-saadokset/matkailijan-terveysopas

Kohteen turvallisuutta ja muita kohdetta koskevia olennaisia tietoja on saatavissa ulkoministeriön matkustustiedotteista: https://um.fi/matkustustiedotteet-a-o

Mikäli haluat lentoyhtiön kanta-asiakaskorttisi rekisteröidyksi suoraan lentovaraukseesi, toimita meille sen numero. Kerro myös ajoissa mahdolliset ruokavaliotoivomukset lentoa varten. Lentoyhtiöiden erilaiset mailien ja pisteiden keruuohjelmat ovat asiakkaan ja lentoyhtiön välinen sopimusasia. Lentoyhtiöt määrittelevät itse mistä lentoluokista heidän mahdollisesti jakamansa lentopisteet kerääntyvät. Matkatoimisto pystyy ainoastaan lisäämään asiakkaan luovuttaman korttinumeron varaukselle, mutta ei pysty takaamaan lentopisteiden kertymistä. Kehotamme tarkistamaan pisteiden kertymisen ao. lentoyhtiöltä.

Hinta perustuu tämän hetken hintatietoihin ja valuuttakursseihin, sekä lentoyhtiöiden ja viranomaisten määrittelemiin lentolippuun lisättäviin veroihin ja polttoainelisämaksuihin. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin valuuttakurssien tai verojen ja maksujen muuttuessa. Suuren osan matkan hinnasta muodostavat lennot, joiden hinnat pääosin ovat euromääräisiä. Matkan hinnan muut osat voivat perustua muihin valuuttoihin (USD). Kuluttajaviranomaisen ohjeiden mukaisesti tarkistamme hinnan ja siihen vaikuttavat verot, polttoainelisämaksut sekä valuuttakurssit kuusi viikkoa ennen matkan alkua.

Palvelumaksu 20 € / varaus.

Maksupalvelulain mukaisesti perimme luottokorttimaksuista korttiyhtiön veloittaman luottoprovision. American Expressillä tämä osuus on 3 %.

Tätä matkaa varten annettuja henkilötietoja siirretään matkan suorittamisen ja varaamisen kannalta oleellisille
yhteistyökumppaneille ja viranomaisille sekä EU/ETA -maihin että niiden ulkopuolisille alueille. Tietojen käsittelyssä sovelletaan EU:n tietosuojalain periaatteita.

Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Helin Matkatoimisto Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.

Lisäksi Helin Matkatoimisto Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.

Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista, saat nämä tiedoksesi Helinmatkoista:
Laki matkapalveluyhdistelmistä
Yleiset matkapakettiehdot
Pyydä myös erityisehtomme

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.