d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
Sieluolemuksen kurssit ja retriitit

Sieluolemus

Sieluolemus

Valomaailma ohjaa voimallisesti ja selkeästi polkuani. Olen siitä äärettömän kiitollinen.

Olet sydänlämpöisesti tervetullut kanssani valon polulle, löytöretkelle itseesi. Tutkitaan, innostutaan ja oivalletaan yhdessä – katsotaan minne yhteiset askeleemme johdattavat.  Kaikki sieluolemuksen palvelut ovat valomaailman ohjauksessa tapahtuvia. Ne ovat tarkoitettuja aivan jokaiselle, voit osallistua juuri sellaisena kuin olet. Mitään ennakkotietoja ei tarvita. Jokainen on ainutlaatuinen omana itsenään – riittää että sinä olet sinä.

Ohjaan kanssakulkijoitani kohtaamaan itsensä syvällisesti, kuorimaan kerros kerrokselta ihmisyyden haasteita ja luotaamaan kohti omaa todellista itseään – sieluolemusta. Ohjaan kuuntelemista, aitoa sisäistä itsen kuuntelua jonka kautta oppii tunnistamaan sydämensä äänen ja sielunsa soinnun.

Retriiteilläni ja kursseillani kuljetaan myös matkaa kohti alkuvoimaa- omaa todellista voimaa. Oman voiman löytäminen ja omassa voimassa pysyminen antavat mahdollisuuden kulkea kohti totuudellista sisäistä muutosta. Alkuvoima auttaa ottamaan käyttöön sisäiset voimavarat – oman todellisen potentiaalin – ja löytämään ainutlaatuiset lahjansa joiden kautta voi jakaa yhteiseen hyvään eli ”Me Olemme” totuuteen. Alkuvoiman ja syvällisen itsen kuuntelun avulla voi oivaltaa miten elää aidosti todeksi elämäänsä sydäntietoisuudestaan käsin. Jokainen retriittini ja kurssini ovat muutosmatkoja ihmisyydessä kohti sydäntietoisuuden ja sieluolemuksen ulottuvuuksia.

”Sieluolemus on jokaisen maailmankaikkeudessa elävän olennon ydin ja se on peräisin Jumalamme Rakkaudesta. Sieluolemus on suorassa yhteydessä elämän alkulähteeseen ja sielun alkukotiin”.

Lisää sieluolemuksesta, klikkaa tästä

”Kun ihminen herää kysymään ”Kuka minä olen?”, hän herää uudenlaiseen tarpeeseen ymmärtää itseään, olemassaoloaan ja elämää. Kysymys kumpuaa syvältä sydämestä ja puhtaasta halusta ymmärtää elämänmysteeriä. ”Kuka minä olen?” on alkukysymys matkalla kotiin, takaisin kohti oman olemuksen puhtainta ja kirkkainta muotoa – sieluolemusta. Kysyessään ihminen aukaisee itselleen mahdollisuuden kokonaisvaltaisempaan kuulemiseen, näkemiseen, aistimiseen, tuntemiseen ja tiedostamiseen.”

”Sieluolemus on puhtainta ja kirkkainta Rakkautta. Kun kuorii pois kerros kerrokselta ihmisyyden erilaisia haasteita ja pelkoja, avautuu yhä selkeämmin Rakkaudelle. Mitä enemmän Rakkauden totuudellinen tila täyttää omaa olemusta, sitä vähemmän on pelkoja jäljellä, sillä Rakkauteen eivät pelot ulotu. Pelko on tila, joka syntyy mielen harhoista ja uskomuksista jotka eivät ole totta. Pelon totuudettomuudessa Rakkauden kokeminen ei ole mahdollista. Kun on valmis katsomaan pelkojaan ja uskomuksiaan silmiin ja näkemään niiden taakse, alkaa matka kohti Rakkautta.”

”Rakkaus ei milloinkaan satuta tai vahingoita ketään. Se eheyttää, parantaa, antaa anteeksi ja voimauttaa. Totuudellinen Rakkaus vie kohti sieluolemusta, jossa oman olemuksen kauneus, kirkkaus, pyhyys ja todellinen voima loistavat.”

– otteita kanavoinneista Suurelta Valkoiselta Veljeskunnalta –

PranaSoul ®

PranaSoul ® - Aamukurssit

01

PranaSoul® kurssit ovat elämyksellisiä löytöretkiä olemuksemme puhtaaseen ytimeen - sieluolemukseen.

PranaSoul ®

PranaSoul ® - sydäntietoisuutta ja sieluviisautta

01

Kursseja, retriittejä ja vapaata tanssia henkisen kasvun, syvällisen itsetuntemuksen ja oman voiman teemoissa.

Olo-Sointu ©

Olo-Sointu © äänimaljojen harmoninen maailma

02

Meditatiiviset Olo-Sointu illat ja räätälöidyt syvärentoutukset ryhmille

Kanavointi

Kanavointi / henkilökohtainen konsultointi

03

Tiedon välittämistä puhtaimmalta ja korkeimmalta valon taajuudelta.