d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul ® retriitti 25. – 27.9.2020

PranaSoul ® retriitti Villa Solhaga 25. - 27.9.2020

``Sieluolemus - pyhyyden voima, valon ja ihmisyyden liitto``

Retriitti on kaunis, toisiinsa kutoutuva ja toisiaan täydentävä kokonaisuus sielutanssia – pyhää vapaata liikettä, äänen voimaa – pyhiä ääniä ja sointuja sekä valon voimaa – valoharjoituksia tietoisuuden avulla.

Sieluolemus - Jutta Niala

PranaSoul ® retriitti Villa Solhaga 25. – 27.9.2020

 ”Sieluolemus, pyhyyden voima – valon ja ihmisyyden liitto”

Retriitti on kaunis, toisiinsa kutoutuva ja toisiaan täydentävä kokonaisuus sielutanssia – pyhää vapaata liikettä, äänen voimaa – pyhiä ääniä ja sointuja sekä valon voimaa – valoharjoituksia tietoisuuden avulla. Näiden elementtien avulla tutkimme ja luomme erilaisia pyhyyden värähtelyjä ja olemuksia. Kaikki harjoituskokonaisuudet kanavoituvat hetkissä ryhmän energian mukaan.

”Sielutanssin voima” osuudet ovat meditatiivista ja syvällistä itsen kohtaamista. Niiden aikana etenemme täysin vapaaseen, luovan liikkeen tanssiin joka syntyy kehoviisaudesta sisältäpäin. Asettaudumme hiljaisuuteen, kuuntelemme syvälle sisälle, liikumme sydämiämme kuunnellen. Sielutanssissamme kehoviisaus on portti pyhän liikkeen muuntumiseen energiavirraksi, sanattomaksi kommunikaatioksi itsen ja Jumalan välillä. Ilmennämme toiveitamme, uskoamme elämään, kiitollisuuttamme ja kunnioitustamme. Jaamme tanssin avulla iloa ja rakkautta takaisin alkulähteelle josta kaikki elämä syntyy. Luomme sanatonta ”kokemuksellista rukousta” ja ilmennämme sieluviisauden syvää voimaa liikkeen avulla. Aistimme taajuutta jossa keho-mieli-henki yhteys aktivoituu koskettamaan sieluolemusta. Sielutanssi on sydäntietoisuuden värähteen ilmentämistä liikkeellä. Tanssikokonaisuudet muodostavat sisäisen matkan yhdessä muiden tanssijoiden kanssa.

”Äänen voima” osuuksissa virittäydymme ääniemme erilaisiin olemuksiin ja tutkimme miten monipuolisesti voimme luoda äänen avulla. Käytämme omaa ääntämme, luomme yhteisiä äänitiloja mantraamalla ja alkuäänteillä. Kuuntelemme äänimaljojen ja muiden soitinten sointuja, ihmettelemme luonnon ääniä ja aistimme syvän, kaikkialla olevan hiljaisuuden ääntä.  Äänien moniulotteinen kokonaisuus johdattelee äänien eheyttäviin, rauhoittaviin, tasapainottaviin ja voimauttaviin kokemuksiin. Luontoharjoituksissa ääni yhdistyy luonnon elementteihin.

”Valon voima” osuudet johdattavat kokemaan puhdasta, kirkasta ja hienosyistä valon maailmaa. Kanavoitu ohjaus auttaa tietoisuuden ja syvän keskittymisen avulla luomaan yhteyden valon hienovaraisiin olemuksiin. Saamme sisäisiä kokemuksia mm. pyhän geometrian ja valon vaikutuksista. Valoharjoitukset aukaisevat mahdollisuuden kokea mitä tarkoittaa ”olemme valo-olentoja ihmisyydessä”.

Retriitti johdattaa kohti pyhyyden voimaa – yhteyden kokemisen tilaa itsen ja absoluutin välillä. Retriitti tarjoaa hetkiä löytää pyhyys itsestämme ja kehoistamme, aukaistaksemme portin valon ja ihmisyyden liittoon.

PranaSoul ® iltapiirissä jaamme yhteisöllisyyden ilon ja voiman. Kunnioitamme toistemme matkaa iltapiirissä; tarinamme sieluolemuksiemme pyhyyden voimasta kaikuvat kuuluville ja piirtyvät näkyviksi. Kudomme kauniin kudelman koettujen hetkiemme oivalluksista.

Aidon retriittitunnelman ja hiljaisuuden mahdollistamiseksi Villa Solhagan retriittikeskus on varattu käyttöömme. Saamme nauttia sydämellä valmistetusta maukkaasta vegaanista ruoasta.

 Sydämellisesti tervetuloa elämykselliselle löytöretkelle sieluolemukseesi pyhyyden voimaan. 

Ainutlaatuinen sinä – et tarvitse aiempaa kokemusta mistään. Ole vain sinä ja saavu sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.

”Olemme paljon enemmän kuin fyysinen kehomme – sieluolemuksemme ytimen puhtaus ja kirkkaus ovat peräisin puhtaasta Rakkaudesta. Kun kaiken turhan karsii pois, jää jäljelle vain tämä hetki. Tässä hetkessä puhtaimmillaan on totuus ja totuuden ytimessä on valo ja vapaus.”

Sitovat ilmoittautumiset 1.9.2020 mennessä ja info: info@sieluolemus.fi Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot.
Aika ja paikka: 25. – 27.9.2020, Villa Solhaga pe klo 18.00 – su klo 15.00
Hinta 364€ sisältää: täysihoidon, kaiken ohjelman ja opetuksen.
Retriitin ohjaa Jutta Niala, Sertifioitu Vijnana joogaopettaja, Peter Hess® äänimaljaharjoittaja, Emily Hess Sound of Yoga teacher, Reiki Master, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja.
www.sieluolemus.fi

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.