d

SIELUOLEMUS

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul ® retriitti 22. – 24.1.2021

PranaSoul ® retriitti Villa Taika 22. - 24.1.2021

``Sydäntalven taikaa sieluolemuksessa”

Tunnelmallisessa Villa Taiassa kokoonnumme syventämään hiljaisuuden olemusta meissä. Talvinen luonto luo retriitillemme levolliset puitteet. Syvennymme mielenkiintoisissa harjoituskokonaisuuksissa taukojen olemuksiin, elämänsyklin voimaan.

PranaSoul® retriitti ”sydäntalven taikaa sieluolemuksessa” Villa Taika 22. – 24.1.2021

Tunnelmallisessa Villa Taiassa kokoonnumme syventämään hiljaisuuden olemusta meissä. Talvinen luonto luo retriitillemme levolliset puitteet.

Syvennymme mielenkiintoisissa harjoituskokonaisuuksissa taukojen olemuksiin, elämänsyklin voimaan. Tauot ovat myös syvää hiljaisuutta, olemisen kantava syli ja luomisen voimaa. Tauot tuovat esille alati muuttavan elämänrytmin. Taukojen kautta sisäisesti virittäydymme sekä Äiti Maan että Pyhän Äidin kohtuvoimiin, joissa saamme tehdä löytöretkeä elämän monimuotoiseen sykliin. Jotakin jää pois, jotakin uutta syntyy tilalle. Ikiaikainen elämän tanssi on mukana retriitin hetkissä.

Kaikki retriitin harjoitukset syntyvät hetkissä kanavoituina ryhmän energian mukaan, huomioiden jokaisen osallistujan lempeästi ja kunnioittavasti.

Toteutamme hiljaisuutta kumpanakin päivänä lounaaseen asti. Hiljaisuus syventää itsen kohtaamista ja mahdollistaa omien kokemusten näkyväksi tulemisen kauniisti ja herkästi.

Ainutlaatuinen sinä – olet sydämellisesti tervetullut ikimuistoiselle matkalle kanssani.

Antaudutaan hetkissä mielenkiintoisille harjoituspoluille, nautitaan ja voimaannutaan hiljaisuudesta, iloitaan jakamisen
piireissä toistemme oivalluksista, ihastellaan illan pimeydessä linnunrataa sydäntalven luonnon keskellä.

Kuuletko sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen? Varaa oma paikkasi pian! Ilossa, valossa ja rakkaudessa, Jutta

Aika ja paikka: pe 22.1. klo 18 – su 24.1.2021 noin klo 16. Villa Taika, Fiskarsintie 847, 10480 Antskog

Info ja sitovat ilmoittautumiset 5.1.2021 mennessä: info@sieluolemus.fi

Hinta: 385€ sisältää täysihoidon Villa Taikassa (myös liinavaatteet) 3-4 hengen huoneissa, saunan, ohjauksen ja retriittiohjelman.

Ohjaajana toimii PranaSoul® konseptin luoja ja kanava Jutta Niala, jolla on yli 20 vuoden kokemus henkisen tien ohjaamisesta. Jutta on henkinen valmentaja, kanavoija, Elämänkosketus hoitaja, Reiki Master, Peter Hess® äänirentouttaja, Emily Hess® Sound of Yoga teacher ja Sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:
Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittaumismaksu on 150€, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Retriittimaksu on sitova koko summaltaan. Maksun loppuosan voit saada takaisin
sairaustapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Alle kaksi viikkoa ennen retriitin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

www.sieluolemus.fi                   Facebook: Joogaolemus & Sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Tämä retriitti oli juuri sitä mitä tarvitsin omassa elämäntilanteessani, yksinäisenä, muutoksen keskellä ja kirkkaampaa tulevaisuutta toivoen. Luovuuteni on ollut unten mailla, mutta se heräsi retriitin harjoituksissa. Luovuuden kautta sain yhteyden omaan sydämeeni ja maanpäällinen tehtäväni kirkastui vähän lisää. En ole missään muualla kokenut olevani niin voimakkaasti kanssaeläjien kannattelema.”

Hanna J.

Osallistujien kokemuksia

"Jutan PranaSoul -retriitti oli aivan ihmeellinen kokemus. Kolmen päivän aikana löysin jälleen kiitollisuuden elämääni kohtaan. Sain tärkeitä oivalluksia elämästäni ja prosessini jatkuu edelleen. Jutta, olen sydämestäni kiitollinen sinulle huikeasta retriitistä ja matkasta itseeni, jonka sinä mahdollistit."

Päivi L.

Osallistujien kokemuksia

"Prana Soul retriitit tukevat omaa henkistä matkaa rakkaudellisessa ilmapiirissä. Harjoitteet auttavat itsensä ilmaisemisessa ja kuuntelemaan omaa sisintään."

Jorma K.